Tisdag update

Allt gick bra på nya jobbet. Alla som jag träffade verkade hur trevliga som helst. Mycket att lära sig och att hålla i minnet,men det ska nog gå bra. Ska jobba Torsdag kväll och Fredag dag oxå,så då får man väl lite mer "kött på benen".
Jobbade med "Lilla gul tjejen",ja hon som ska börja jobba där. Hon var oxå trevlig,så trevlig att jag tycker synd om att hon ska jobba på Lilla Gul,men det kunnde jag ju ej säga. Jag sa som det var att jag precis var uppsagd därifrån och jag därför var nyfiken i och  med att hon fick assistent tjänsten. Vet ni vilken utbildning,hon har gått??? Estet,teater!! Så jag och Ulrika är brädade av en estet tjej....hahhah. Tillåt mig små le=) Visst hon har jobbat som assisten tidigare,men det har vi ju oxå gjort. Ja,på nåt sätt så känns det som Lilla Gul chefen har upplevt oss som nåt hot och därför är väldigt nöjd över att vi får uppsägning. Men vet ni,nu så här en vecka efter jag har gått hem,så känner jag ett lugn inom mig och det känns så skönt!

Fick mitt namn smycke igår med posten från  "min lilla oliv". Har länkat till sidan in nåt inlägg innan. Jag blev jättenöjd! Det är hur fint som helst=) Tom med Khalid som ej bryr sig om smycken o sånt,tyckte att det var fint. Barnen blev glada när dom förstod att det var deras namn som stod på brickorna. Men Adiane,undrade var Bosse o Lasses namn var.....hahhaha Jag vill ju inte ha marsvinen runt halsen....LOL

Idag ska jag försöka få tid på glasögon magasinet till Zache. Han behöver verkligen nya glasögon. Lika bra att beställa nu innan skolan börjar.

Kommentarer
Postat av: Rawie

Jag har också fått namn brickor med barnens namn av Ulle, och jag är så glad för dem..

2009-07-07 @ 09:21:32
Postat av: Ilona

Rawie: Hur gick det på jobb intervjun??

2009-07-07 @ 13:43:19
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det gick bra tyckte jag, ja passar bra för jobbet, de ska ha sammanställning på alla som de intervjuade, och höra av sig nu i veckan. Hoppas de ringer MIG.

2009-07-07 @ 16:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0