HBG

Ja idag så ska vi då utanför 50 skyltarna.....hahahah. Vi ska till Hbg för att beställa nya glasögon till Zache.  Tina och hennes barn ska oxå följa med. För domhar ju oxå semester. Strosa lite på stan och äta nåt gott. Det var längesen jag gick ner i stan och kollade affärer. Det är ju nästan det som är det mysigaste med Helsingborg.
Jinan hon får stanna hemma,så får jag rå om dom stora barnen=)
Hoppas bara nu att vi hittar fina briller till honom. Helst av allt vill han ju inte ha några,men han behöver ju!!
Sen så ska jag inte handla nåt speciellt för varken jag eller barnen behöver nåt,men rean lockar kanske till nåt ändå.

Jag längtar till jag ska jobba imorgon....hahhaha. Jag tror jag kommer att trivas där,dom veckorna jag är där!! Känns bra i hjärtat=) Hoppas så på 2 jobb som jag sökt ,att dom ska ringa oxå. Men den ena hade sista ansöknings dag 10 juli och en sista juli. Så om dom ringer,så dröjer det ju........Ahhh,man  får hålla sig. Tänkte ringa och höra mig för ang jobben. Men eftersom det är skol jobb,så är det ju ingen som jobbar där nu.......

Gott att sitta i lugn o ro vid datorn och bara dricka kaffe. Alla barn sover fortfarande. Dom la sig rätt sent igår,men det gör inte så mycket,när man är ledig ju.

På fredag slutar Ulrika att jobba och då ska vi ut och "fira" lite. Typ att vi blivit uppsagda LOL. Får se hur vi gör. Ska nog  ta bussen till hbg och äta på nåt gott ställe. Helst fint väder och uteservering om jag får betsämma. Hahhaha mammorna ska göra stan,hur ska detta sluta?? hahhaha

Inatt drömde jag så konstigt. Jag drömde att vi precis hade flyttat till ett arab land. Jag kan faktist inte säga att det var Irak,för i drömmen så träffade jag en palestinsk tjej(som jag känner) men faktist inte gillar. Men i drömmen så var hon så trevlig=) Det viktigaste i drömmen var att jag ville lära mig köra bil. Alltså det kan jag ju redan,men det är lite skillnad på bilkörandet i dessa länder....hahahah. Mycket tutande osv. Ingen höger regel eller väjnings plikt,man skier i STOP osv. Så det var målet att kunna köra bil i detta landet,för vi skulle ju bo där. Hela drömmen känndes så harmonisk. Ja,vem vet,man kanske flyttar nån gång.........Men jag är nog för hemma kär för det.
Det är nog mardrömmen,om nån av mina flickor vill gifta sig med en irakier,som BOR i Irak,och dom vill flytta dit. När ska jag då träffa dom??? Det är en rädsla jag har. Fast är dom lyckliga,så är väl jag oxå lyckligt, tror jag;)

Enough said!!
Nä,man kanske skulle hoppa in i duschen,när fortfarande lugnet in finner sig i detta hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0