Fredag=)

Det har varit ett par under bara dagar med ledighet. Får njuta nu,för ska börja jobba så smått på måndag. Vi har varit på stranden och barnen är några vatten djur och tycks aldrig vilja komma upp.....heheh.
Tyvärr så är det lite för varmt mitt på dagen. Alla blir lite smått hängiga och lätt retliga . Man måste ju båda äta och dricka fast att det är varmt och det får jag ju tjata om,annars så får dom inget i sig.

Jag har varit på arbets förmedligen,som trodde att jag hade goda utsikter att få ett jobb=) Lät ju bra! Mindre bra är den dumma a-kasse reglen. Man får ju ett visst antal dagar,ett år väl. Av dom dagarna,finns det 75 dagar som man får blanda med arbete och arbetslöshet. Så här funkar det. Om jag går in och vickar en dag i en vecka,så "stämplar" jag ju dom andra 4 dagarna hos a-kassan. Då dras med en gång 4 dagar ur den 75 dagars potten. För att jag har blandat arbete och arbetslöshet. När dom 75 dagarna är slut. Så får man välja att leva på sitt tim-vick (vilket ingen kan), eller att vara helt arbetslös. Så förr i tiden så kunnde man vicka tills man fick in en fot och cheferna lära känna en och p så sätt få ett jobb,vilket inte är möjlig längre. Reglen har uppkommit för att få arbetsgivarna att anställa oss........vilket är föga troligt att det sker.
Har i alla fall sökt lite fler jobb nu,som jag är mer än väl kvalificerad för,så jag hoppas på intervjuer!!!
Bläää,jag vill inte vara arbetslös!

Imorgon så ska vi åka till Tosselilla. Inshallah om allt går som det ska. Måste bara till hbg för att handla hem grejor,så jag kan börja göra matsäck. Behövs en del,till en familj på 6 personer.......
Vi kommer att behöva använda båda bilarna oxå. Jag ska köra nya Volvon med våra barn och Khalid ska köra gamla med Saads familj. Känns helt ok att köra. Men jag känner på mig att jag kommer att vara trött på hemvägen.

Alla barnen sover fortfarande. Men jag börjar bli hungrig. Ska man börja med frukosten månne....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0