Torsdag update!

Mitt regn ställ och fleece tröja kom idag. Allt passade och det var så fint,så nu är det bara att passera kvittot till chefen. Nu fattas jag bara skor ,men det ska jag nog hinna ordna innan jobb.
Mina böcker kom idag.Men jag har inte hunnit börja läsa nån än. Jinan hon är som ett klister på mig när inte stora tjejerna är hemma.......Lite svårt att göra nånting då och lite tråkigt att sitta och leka med henne i 6 timmar..faktist. Men nu så sover hon och då kan jag passa på med lite annat.

Nya kurser denna terminen eller denna månaden blir det ju,är: Folkhälsokunskap och Alternativ medicin
Känns lite sådär att plugga nu i slutet av mammaledigheten,samt att det är lite svårt när Jinan är såå sällskaps sjuk. Ja,men man får väl vara glad för att hon är social och för att hon vill vara med mig=) Hon är en så go tjej. Men jag önskar att hon kunnde börja prata mer ,för ordet "mamma" är lite uttjatat nu...heheh;) Hon har så långa utläggningar för mig och alla låter "mamma...ma...ma...mamma mamma..mama...mammammmmmamammmma mamma" osv *skratt*. Det är inte alltid man förstår vad hon vill...hehhe.
Gick en sväng förbi hennes avdelning på dagis idag och dom hade redan gjort iordning en plats till henne. Adiane kom ihåg och sa "det är ju min gamla plats". Och det var det. Lite nostalgi faktist=)

Var duktig igår och putsade fönster. Tänkte fortsätta idag,men det går ju inte med tanke på vädret. Snöar och blåser....brr...brr
Blir lika överraskad varje gång det snöar i januari och februari......för när julen är över,då väntar jag mig vår. Ja,men så är det ju bara=)

Kommentarer
Postat av: Linda

Du kan få putsa mina fönster med!

2009-01-08 @ 18:23:22
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0