Torsdag

Det sägs att 9 av 10 som innehar TV,betalar sin licens. Ni som inte gör det borde skämmas!! Vad har ni för rättighet att slippa?? Om alla gjorde som er........hur skulle det då bli?

Khalid han har alla barnen i moskeen. Känns skönt att vara helt ensam faktist=) Första gången som Jinan är där. Men hon har säkert skoj,för dom har varit borta i flera timmar nu....hehhe
Ja,hon gillar ju andra barn och är van vid stora barns lek.
Tänk att hon börjar dagis om bara nån vecka...overkligt.

Idag har jag haft Ulle och Tina här med alla barnen. Lite tjafs...lite bråk....lite söndrigt....Men efter nån timme,så tar sig leken och alla e goa vänner. Som det kan bli;)

Imorgon blir det tjej kväll hos Ulrika. Pizza och film tror jag. Ja,på tal om pizza,så lekte jag pizza bagare härom dagen. Det blev jätte god pizza. Men Adiane bara smaka på den och sa "den smakar inte lika gott som Iljmis pappas pizza" hahah Iljmi är deras bästa kompis på dagis. Hans pappa jobbar på jour pizza här i Höganäs och han har levererat till oss en gång. Så  när jag sa att vi skulle äta pizza...stod dom och väntade vid dörren på pizza. Inte en tanke på att mamman faktist kan själv...hahha. Som det kan bli ibland.

Gårdagen igår blev inte så hemsk ändå...även om jag var lite små sur och tyckte synd om mig själv. Vi gjorde god mat och duka fint och åt. Barnen fick chips och godis,sen åkte fin klänningarna på. Khalid tog dom till moskeen,där tjejerna lekte och hade skoj. Dom kom hem innan tolv slaget och Nonno åkte i säng och somnade,för hon är så rädd för raketerna. Medans jag och Adiane släckte ner i köket och stod och tittade på raketer tills halv ett. Då fick hon oxå lägga sig. När hon vaknade idag,så tittade hon ut och sa "nu finns det inga mer rakter och min födelsedag är slut". Sen så envisades hon med att övertala mig om att det minsann var julafton idag. För hon ville ha finklänning idag oxå......hahha. Alltså det är nåt speciellt med Adiane. Hon är verbal som en vuxen emellan åt och humor som en vuxen,så otroligt charmig är hon.

Gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Bahlool

Jag betalar två licenser :( och en av dem använder jag inte ens boohooo..jag tror det hade varit vettigare att ta det på skatten. Då kan man säkerställa att pengarna kommer in.

Eller göra som vissa stater, halva halva, alltså halv licens och en del kommer in genom reklam, i dagsläget är det rätt dumt att de ska tävla mot andra kanaler men inte får sponsras eller få in reklam. Det ska ju inte bli som hos tv4, reklam stup i kvarten men kanske när programmet är slut lite reklam mm..

för det är rätt dyrt med licensen..

2009-01-01 @ 22:59:26
URL: http://www.bahlool.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0