Söndag update

Läste klart boken Såld igår. Försökte hitta på nätet var man kunnde köpa näst kommande "Ett löfte till Nadia",men det verkade som att den var slut överallt. Måste låna den på bibblan. Är bara så tradigt att ta sig dit....
Boken är bra,läs den om ni inte har gjort det. Mamman tog ju sitt sunda förnuft till slut och lämnade pappan...men det var ju ändå försent..tycker jag.

Sen böjade jag att läsa "När livet stannar". Jag har bara hunnit ett par sidor,men jag har redan gråtit......... Handlar om Tsunamin i Thailand och hur en svensk mamma förlorar nästan hela hennes familj. Kanske därför som den påverkade mig så oerhört,för att man själv är mamma. Hann inte läsa så mycket för Khalid kom hem med barnen från Moskeèn.
Han hade med sig Jinan igår oxå och det hade gått bra. Ja,hon börjar ju bli stor tjej. Hon hade tom gått till nån av dom andra farbrödrarna och skojat lite. Det är roligt att höra=)

Idag har jag stått och gjort MÅNGA pannkakor. Ja,vi är ju många i familjen plus att Zache hade kompis här. Så det går ju åt en del........hahah. Det tar ju bara en sån evig tid och det är jobbigt...men gott;)

Några förslag på böcker som är bra,tar tacksamt emot.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

hej hej, jag vet en bra bok.. som oxå finns i flera delar.. kommer inte på vad dom heter nu, men påminn mig så ska jag ta reda på det jag har en av böckerna här hemma nånstans....

2009-01-04 @ 17:21:04
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: umzacharia

Jag hittade boken vi pratade om innan idag. Den om Gaza. Jag har den här hemma om du vill låna.

2009-01-04 @ 20:01:33
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har läst de där böckerna Såld och Ett löfte till Nadia. Det var dock längesedan jag läste dem, men kommer ihåg att jag tyckte att de var bra.

Själv läser jag en serie som är lite fantasyaktig. Jarastavens vandring skriven av Saga Borg. Läser när jag ammar, iaf på natten så jag håller mej vaken!

Ska till bibblan imorgon och hämta boken Spädbarnets psykologi. Kan vara intressant att läsa lite faktaböcker....=)

2009-01-04 @ 23:03:38
URL: http://krabba.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Okey! Lånar gärna den! Du vet att det finns en tredje bok i "Såld-serien" va? vet bara inte vad den heter, men jag vet att hag läst tre böcker!

Den boken jag menade heter: "En blomma i afrikas öken" av Wairs Dirie, det är första boken o d ska finnas en andra oxå, men vet ej vad den heter, men man kan ju söka på hennes namn bara... den e oxå bra!

2009-01-05 @ 11:59:50
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Den tredje boken bland såldböckerna heter "Systern som blev kvar" skriven av mamman Miriam AliOch den andra boken av Wiris Dirie heter: "Ökenblomman återvänder"

Och finns tydligen en tredje bok som jag inte läst som heter "Smärtans barn"

2009-01-05 @ 12:57:24
URL: http://mayasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0