Schema...och lite annat

Fackliga regler säger att du ska ha ditt schema 2 veckor innan du börjar jobba,eller innan en schema ändring. Jag börjar jobba idag och 2 veckor. Tror ni att jag har nåt schema......nope! Min "kära" chef är ju oxå på semster,så det går ju liksom inte att kräva ett schema  heller. Känns lite trist att gå på inskolning med Jinan och inte kunna lämna ut till hennes fröknar vilka tider hon kommer att vara där. Ja,inte är jag på jätte gott humör inte.......=( Jag är verkligen en kontroll människa och nu går det inte som jag vill....ja,inte som det borde heller för den delen.
Ska åka ut på mitt jobb i eftermiddag och se om dm stackarna som jobbar kan ge mig nåt svar......
Alltså smidig chef som varslar oss,sen åker iväg på semster. Ger oss ett visit kort till förhandlaren på facket "som kan svara på alla era frågor",sa hon. Men han är oxå på semester. Bra tajming!!! Verkligen!!

Inskolningen: Jag är en A-mamma och har packat ner regn kläder,stövlar,extra kläder och blöjor redan. Tänkte att det är lika bra att ha det klart=) En lite rolig grej var när jag skulle ta fram regn kläder. När Nonno började på dagis var hon 2 år,dom regnkläderna hon hade då....passar inte Jinan som är 1 år. Dom var för små...hahha. Jag gissa om hon kommer att växa om dom i storlekar. Det märks nu när hon ärver från Adiane oxå. Det är ju precis 2 år mellan dom. Men dom kläderna jag köpte till Adiane förra våren,dom passar Jinan nu. Lite läskigt......och ändå är hon inte en jätte bebis..hahha;) Många med mig,tycker att hon har smalnat av.


Ja,så en trevlig Måndag då till alla. Hoppas att ni andra har koll på erat liv ,jobb osv....för jag har det dock inte;)


Kommentarer
Postat av: Bahlool

Lol ditt tålamod är otroligt..tror inte jag hade klarat av en sådan chef...

2009-01-19 @ 11:06:55
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Beatrice (Lyckosam)

hehe coolt att hon är så mycket större än dom!

jag tycker det är roligt att jämföra mina barn,alltså på ett bra sätt. Se vem som vägde mest då och då,eller var längst eller sådana roligare grejjer.Tycker det är ganska komiskt att Alexandra som var störst vid födseln,var minst vid 1 år!Vad fräckt att fara på semester och lämna er utan information,hoppas det blir bättring på den punkten!

2009-01-19 @ 13:25:16
Postat av: Ulrika

Hur gick det för Bensan idag??

2009-01-19 @ 14:20:38
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag har gett dej en award, kolla i min blogg!

2009-01-19 @ 22:25:12
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0