Onsdag i dag,minsann!

Så nu sitter ja ghär på morgonen och bloggar igen. Nour och Adiane är friska,har varit feber fria nu,så då kunnde egentligen gå till dagis,men jag pallar inte......Ja,det skulle vara om dom studsar upp ur sina sängar nu. Annars så ser jag ingen nödvändighet i att väcka dom för att ta dom till dagis.
Jinan vaknade igår på morgonen med feber som var lite mer än hennes mamma klarar av ,40.5,och hon bara skakade,den stackaren. Hon ville varken äta eller dricka under hela dagen. Men på kvällen så lekte hon lite med stora tjejerna och sen fick Khalid i henne en flaska välling. Så det bådar ju gott. Får se hur hon mår när hon vaknar. Zache ligger utslagen på soffan. Han var hemma igår och han blir nog hemma resten av veckan. Han har fått tillbaka sin obehagliga astma förskylning och krupp hosta. Fy,han kan knappt andas. Han åt inget igår heller.....och ville knappt dricka. Alltså vad är detta för en influensa?? Helt helt hemskt. Jag har haft feber i 2 dagar,men idag när jag vaknade så känndes det mycket bättre i alla fall. Så idag kanske man kan duscha och känna sig fräsch hela dagen och inte vara svtetig och febrig.

Nog om mitt sjukdoms hem.......kanske inte så kul att läsa om,men det är ju det ända som hat hänt i mitt liv;)

Ja det där eviga jobbet. Vi är ju 4 som jobbar där,jag,U,M och så chefen. Jag och U tycker väldigt lika och är rätt så samspelta. Men ni som känner mig,vet att jag är för rättvisa. Även om det drabbar mig till det sämre vill jag att vi ska ha samma schema,samma arbets uppgifter,bli bedömda på samma sätt. Ja,sån är jag bara. Men i alla fall så sa jag till U,att det är synd att inte M förstår att vi är i samma båt. Men då sa U,du och jag är i roddbåten M hon är i moterbåten. Och det är precis så det är!! Så rätt så rätt!! Det ordspråket ska jag använda mig mycket av=) Bra sagt!

Kommentarer
Postat av: Linda

Perstorp har vääääääääääldigt många unga mammor, men de på babycafét var faktiskt äldre men svårt att komma in som ny i en grupp där alla känner alla. Men vi var där iaf en timme sen blev vi kallade till bvc för vägning och mätning. Men Lukas låg på golvet utan att skrika, det brukar inte gå så bra här hemma. Får se om jag tar mej dit nästa onsdag med.

2009-01-28 @ 13:29:10
URL: http://krabba.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Oj,då!! Är det poppis att vara ung mamma;)? Ja,jag tycker oxå det var lite svårt att komma in i gruppen på öppna förskolan här i Höganäs...därför har jag hållit mig därfrån lite grann....hahha.

2009-01-28 @ 14:50:21
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Linda

Verkar som det! Trist när man inte känner sig direkt välkommen, alla glor på en som om man vore ett ufo. Men det kan kanske bero på att jag är inflyttad till perstorp. Men jag får kanske ge det en chans till, annars kanske jag går dit till hösten när min kompis har fått sin bebis, då har jag någon att snacka med iaf! Hon ska ha bebis i maj.

2009-01-28 @ 17:11:57
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0