Ö-rådet!!

Bloggade ej igår,för inom mig var det en känslomässig kaos.

Var på mötet i Onsdags kväll på jobbet. Sakligt och ok. Men det känndes som Robinsons ö-råd och jag blev utröstad.......Ja,inte bara jag,för chefen ska säga upp 2 av oss. Då blir det jag och nån annan. Alltså inte mycket att göra åt,och just då känndes det som ingenting. Men igår kom det ifatt mig och jag hade riktiga psykbrytet och bara grät och grät. Kunde ej sluta gråta......känndes som när man blir dumpad av en pojkvän.....eller ja ,inte vet jag för ingen pojkvän har dumpat mig.....inte så jag har gråtiti på det här sättet i alla fall;)
Men det behövdes nog,allt gråt. För sen känndes det bättre igen. Jag ringde till skolan jag gått för nu och bad dom skicka hem mina betyg. Så det är ju bara att fixa ihop ett CV och skicka ut till ALLA. Alltså jag bryr mig inte om jag sitter i kassan på ICA eller whatever,bara jag har ett jobb.
av ens identitet och liv. Känndes som hela livet raserade när jag fick veta om jobbet. Jag vet att det inte är så,men det är ju bara jag som kan plocka upp bitarna och få det att försöka att fungera igen. Att sälja sig själv,kanske inte alltid är så kul alltid och jag tänker inte vara kräsen när det gäller jobb.
Som det ser ut ,nu så vill chefen säga upp oss från den 1 Mars och jag har 4 månaders uppsägning. Så då har jag jobb till den sista Juni,sen inget.
Det hade känns lite bättre oxå om jag hade varit inne i versamheten redan. Nu har jag gått här hemma och taggat upp mig för att jobba ,"göra karriär" nu när jag fått alla mina barn,så kommer man tillbaka till detta.Inte riktigt vad jag hade tänkt mig....
Det kommer att komma många föräldrar till mig på måndag och fråga mig om hur det känns att vara tillbaka efter föräldra ledigheten. vad ska jag säga till dom? Ni som känner mig,vet att jag ej kommer att stå och ljuga,för jag kan ej hålla käften...tyvärr....

*Tålamod,tålamod*

Var inom dagis igår en snabb sväng. Skulle lämna papper till Jinans avdelning och hämta nya schema papper till alla barnen. Dom sa att det var många som var hemma just nu,med denna influensan. Läste sen på text-tv(min bästa nyhets vän) att influensan ligger på topp just nu i Skåne. Ja,just nu vill jag bara att dom ska bli friska. Vi har ju snart legat i en vecka. Vi ska försöka oss ut lite idag. För vi måste ju få luft och sen prova på vad barnen orkar oxå.

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Vad tråkigt gumman! Jag förstår att du blir ledsen,det hade jag med blivit. Men ska det bara vara en som jobbar där på den dagisavdelningen eller vaddå? Den chefen verkar helt knäpp.

2009-01-30 @ 09:42:16
Postat av: umzacharia

Nä,min chef ska jobba och så ska hon ha kvar en enställd. Är ju lite speciellt när det är privat. För då jobbar ju chefen oxå.

2009-01-30 @ 09:49:10
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: sarah

fy vad tråkigt, hoppas du hittar något annat snabbt...kram

2009-01-30 @ 10:10:48
URL: http://jigartalaa.blogspot.com
Postat av: yuma

mitt i skitet.. så var glad att du slipper en sådan chef.. hur gick det me studierna för usk???

2009-01-30 @ 13:38:05
Postat av: umzacharia

Yuma: Jo,jag hann ju läsa lite,men dom flesta kurserna kunnde jag ej läsa,för det var ju praktik till dom och jag var ju mamma ledig. Hade ingenstans att lämna Jinan.

2009-01-30 @ 14:26:12
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Bahlool

jobbar din man? annars har du ju turen att du kan ta ledigt en tid och vara med familjen innan A kassan börjar jaga dig :P

Inget ont som inte har nåt gott med sig..

har du inte funderat på att starta ett eget "barnhem"? finns många i byn där jag jobbar som har några barn de tar hand om..så kan du ta hand om dina barn och andras samtidigt..

2009-01-30 @ 16:09:22
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: umzacharia

Nope,dagmamma tänker jag inte bli;) Inte drömyrket precis,för man har ju inga kolleger......Sen så finns det ju tyvärr inte så många barn,det är ju därför vi blir uppsagda. Så kommunen anställer inga dagmammor.Dom vill ju ha ut barnen i dagis verksamheten för att behålla sin egen personal.Nä,min man jobbar inte,för han är sjukskriven. Därför är dte så viktigt att jag har ett arbete,men det löser sig säkert=)

2009-01-31 @ 08:08:47
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Kheir inshallah.

Som B sa, inget ont som inte for gott med sig...

jag hoppas du hittar ett battre jobb dar du kommer trivas och utvecklas mycket mera an pa detta jobbet.

Lycka till.

2009-01-31 @ 15:57:32
Postat av: umzacharia

S: Tackar! Jo,det ska nog gå,att hitta annat jobb,tyvärr så är kanske vägen dit lång.....

2009-02-01 @ 08:19:06
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0