Hör och häpna!

Jag har sovit i min säng hela natten,utan att något barn har vaknat!! Eller ja,jag vaknade vid 4 tiden.....men det är ju inte barnens fel.Men min kropp är inte van av att sova så många timmar i sträck. La mig på soffan och somnade om.
Somnade om en stund. Sen knackade det och plingade på dörren. Jag visste ej vad klockan var ,men det var ju tidigt för mitt alarm hade inte gått igång.......Tänkte först inte öppna...men någon envisades vid dörren. Jag hann tänka att det kanske brann nånstans och att dom försökte få ut oss,varför för man annars sånt oväsen nästan mitt i natten.
Öppnade dörren och där står min granne. Han sa att han hade kört å vår bil. Vår vanliga otur,alltså. Snällt var det ju att han erkännde. Han sa att han hade backat på den och att baklyktorna var sönder...... Tur att man inte behövde bilen idag då..... Ja,får väl kolla in förödelsen sen.

Inskolningen går sådär. Dom är inte full personal ,för nån är sjuk,så det är väl lite hipp som happ just nu på Jinans avdelning. Hon tycker det är rätt kul att kolla omkring och leka med spisen och maten. Men om nån fröken pratar med henne så kör hon "dramaten" lägger aig på golvet och "dör" och skriker. Så kanske denna inskolningen inte kommer att vara så lätt som jag trodde. Vi får väl se.....

Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja men vad skont:) Hoppas det haller i sig och att du far sova HELA natten i din sang utan att vakna tills det ar dags att ga upp.

Hoppas inskolningen gar bra. Vilken avd gar hon pa?

Gar dina barn pa olika avd eller pa samma?

Ha en trevlig fredag:)

2009-01-23 @ 11:07:48
Postat av: umzacharia

Nour o Adiane går på solen,Jinan inskolas på Stjärnan. Där gick dom stora tjejerna innan...

2009-01-23 @ 19:42:30
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0