Gaza

Jag känner fysisk smärta när jag tänker på människorna i Gaza. För ni vet väl att det är människor av kött och blod samma som oss,som det handlar om. Vad har gjort att oskyldiga mammor,pappor och barn ska få dö? Dom föddes på fel plats.... Det kunnde vara du eller jag. Hur mycket mer blod ska vi ha på våra händer...innan folk(högt politiska männinskor) inser att detta inte är ett rättfärdigt krig?
Vad ska mammor och pappor säga till deras barn när det inte finns vatten och mat. Ingen el....... Även om Gaza är ett av världens fattigast ställen,så har de ju ändå haft förnödenheter. Så barnen är vana vid att få mat......nu får dom inte det.
Vad skulle ni göra om ni är mitt i krigs zon och inte kan försvara sin familj? Inte kan ge dom deras dagliga föda...... Vad gör man? Jo,man blir Hamaz anhängare eller självmords bombare,för det känns nog som enda utvägen när man lever instängd i sitt eget land. Man tänker inte rationellt,för har man blir inte behandlad som en människa. Man blir behandlat som ett djur,och ett djurs instinkter säger "överlevnad till varje pris". Det är Israel som har gjort palestinerna till vad dom är idag! Det är Israel som vill kriga!

När Serbien gick in och krigade i Kosovo. Då dröjde det minsann inte länge innan NATO kom och bombade i Serbien för att dom skulle sluta sitt krig.
Undras om detta skulle kunna ske i Israel? Tror det knappast....
Tänk om nån gång palestinerna skulle få upprättelse och världen stod på deras sida.

Men vad ska jag som liten människa här hemma i Sverige göra för alla dessa människors lidande?? Jag kan inte rädda dom? Jag kan inte skrika ut om orättvisor....för det hjälper tyvärr inte.
Därför känner jag denna fysiska smärta.

Kommentarer
Postat av: yuma

Håller helt med dig.. bra skrivet!!!

2009-01-06 @ 10:57:08
Postat av: umzacharia

Tack...eller jag vad ska man skriva. Mår så dåligt av allt som händer där....

2009-01-06 @ 11:16:20
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Bahlool

alla med någon som helst förnuft och mänsklighet mår dåligt av det här..men till slut kommer det här få ett slut och rättvisa ska få sin upprättelse

2009-01-06 @ 12:22:01
URL: http://www.bahlool.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0