Ut på tur

Idag blir det Väla och Ikea. Skulle åkt igår,men Tina var bortbjuden,så det får bli idag istället. För jag kan ju inte åka till Väla utan Tina...hur skulle det se ut;) *skratt*. Måste inom Ikea oxå för att köpa täcken och kuddar,till Saads familj som kommer. På Väla så ska jag försöka hitta nåt fint till Zache. Han vill dock inte följa med. Han sa att han bara följer med om det blir busfabriken......hehhe. Men för att inte köpa nåt han inte kommer att ta på sig sen (han o Nour är lika kräsna), så har han fått kolla på HM på nätet och säga vad han tycker är fint=) Hoppas att jag hittar nåt till honom!
Annars så ska jag inte ha nåt speciellt,bara kolla runder lite.

Ska bli skönt att jobba igen imorgon. Känns skönt att jag är bra i magen igen och att medicinen hjälper. Men vet ni vad....igår drack jag kaffe,fast jag inte får. Jag trodde det skulle vara lättast att sluta med kaffe,men jag har minsann kännt mig lite deppig för att jag ej har fått dricka kaffe. Kan det va så? Ja det tror jag.......Inte trodde jag att jag var så beroende.

Igår var pappa och Therese här. Hon är nere för att en kompis till henne fyller 30 år och dom hade stor överrasknings fest för henne igår. I alla fall så hade vi jätte trevligt och spelade spel med barnen osv. Riktigt skoj!!
Jag hade berättat för tjejerna att Therese hade åkt flygplan ner och inte kört bil som hon brukar. Så kom vi då ut till pappa i tordags och Adiane kollade ut på åkern och undrade var Therese hade ställt sitt flygplan....*skratt*
Om ni vill kolla in min syster,så ska hon va med i TV,den 1 april i programmet "vem vet mest"?,tror jag det heter,på tvåan. Jag ska påminna er lite innan....dröjer ju lite tag tills dess.

Kommentarer
Postat av: Bahlool

var länge sen jag var på väla..planen är att jag sak dit på tisdag med en vän men hon vill handla..och när en kvinna handlar då dör mannen många död...

2009-02-22 @ 09:57:56
URL: http://http_//www.bahlool.se
Postat av: umzacharia

Det är därför som jag alltid åker utan min man;)

2009-02-22 @ 14:01:18
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Helluuuuuuu,

igen:P:P

Hoppas ni hade det kul på Väla:D

Det såg så ut iallafall;)

2009-02-22 @ 15:21:53
Postat av: Bahlool

du är utmanad på min blogg :P

2009-02-23 @ 10:39:22
URL: http://www.bahlool.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0