Update

Nu är vi big family här. Det var skönt att det blev helg....så jag kan umgås med alla =) Det känns jätte bra att ha Amani och barnen här. När jag ser hur Nour och deras dotter leker,så blir man nästan tårögd. Dom kommer att ha så skoj ihopa=)
Lägenhetsituationen är löst. Socialen har ordnat en lägenhet från den 1 april. Som ligger här på samma område som oss,så det är jätte bra. Idag när vi pratade med dom som har lägenheten,för vi vill ju titta på den först,så sa dom att dom bor inte där och dom vill gärna att någon flyttar in direkt. Så kanske vi kan ordna med det redan nästa vecka,om det är OK för Höganäshem och socialen. Hade ju varit skoj=)
Idag tog jag ut stora tjejerna för att leka. Hur känns det att se en 7 årig flicka som gungar för första gången och älskar det. Jag blev tårögd. Tänk så olika liv man lever. I vår värld så blir nästan barnen överösta med leksaker som de ej behöver till en sån simpel sak som en gunga,har hon aldrig provat. Hon ville inte gå in.......ville bara leka och leka=)

Idag kommer Ulrika och Lova hit och äter med oss. Amani hon lagar mat och mat......och jag sitter här och bloggar. Rättvisst fördelat,eller??? Nä,men dessa män har LÄNGTAT efter "riktig" irakisk mat och idag ska dom få det.....heheh. Så i köket gör jag inte mycket nytta idag;)

Känns sådär att jobba........känns piss egentligen. Jag som alltid har älskat att gå till mitt jobb,har tappat glöden. Synd att vår chef inte skötte det snyggare och hade haft individuella samtal med oss och berättat hur det skulle bli. Så hade det inte blivit så chock artat.........

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hamdella att lägenhetssituationen löste sig så fint till slut, hoppas dem kan flytta in tidigare:)

Ha det så bra, njut av storfamiljen;)

För här sitter jag ensam i min lilla lägenhet, som vanligt;);)

2009-02-28 @ 15:28:28
Postat av: Beatrice

Vad härligt att det fixade sig med lägenhet!

Hur många är ni nu? Vad roligt för barnen att få leka med sina kusiner! Härligt att hon fick gunga nu då!

2009-02-28 @ 20:19:23
Postat av: umzacharia

Bea: Just nu så är vi 10 st som bor här!!! Men det går förvånandsvärt bra=) 4 vuxna och 6 barn.....

2009-03-01 @ 11:55:42
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Susanne: Ja,faktist så känns det bra att alla flyttade hit först. Man lär känna varandra på ett annat sätt,när man bor ihopa. Det kommer jag att värdesätta hela livet. När bär det av för dig,att bo i annat land??

2009-03-01 @ 11:57:16
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja det kan jag tänka mig, man blir familj på riktigt:) snabbt hehe

Jag har tyvärr inget datum för det, men inshallah snart......

2009-03-01 @ 15:30:37
Postat av: Bahlool

Jag minns själv att det inte fanns gungor, utan när det var fester, så kom tivoli dit och deras attraktion var just gungor hahah :O

2009-03-02 @ 08:56:41
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Linda

Skoj att barnen leker bra ihop!Jag har ringt bvc och väntar nu på att de ska ringa upp. Har haft ont hela natten, varje gång jag ändrat läge så har det gjort ont i bröstet, och smärtan när han äter ska vi inte tala om. Får se vad bvc säger.

2009-03-02 @ 12:55:54
URL: http://krabba.blogg.se/
Postat av: Anonym

Linda: Jag kommer ihåg att jag ringde amning mottagningen,som hänvisade mig till vårdcentralen. Gick dit och fick antibiotika. Men fy vad det gjorde ont!!!

2009-03-03 @ 06:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0