Söndag..

......idag! Alla barnen sover fortfarande,så jag tänker njuta av lugnet ett tag till.
Skönt att bara få vara hemma och "hålla helg". Tanka kärlek av mina älskade barn. Som man uppskattar tiden med dom nu,när man jobbar!!! Alltså,förstå mig. Jag tycker att det är jätte kul att jobba,helt ok! Men det blir tyvärr långa dagar och det känns ju extra mycket när man har små barn som lägger sig tidigt. Kom på mig själv i fredags att inte ens komma ihåg när jag sist bytte en blöja på Jinan. Sånna små saker kan man bli lessen över......För när jag kommer hem från jobbet så är barnen badade och i pyjamas och inget för mig att göra...trist. Det är medaljens baksida,med att jobba.
I fredags på jobb,så känndes det som förändringens vindar kom,för det ringede 3 föräldrar som ville ha in sina barn hos oss. Känns lite som att det rasslar till nu och kanske det kommer in tillräckligt med barn,så vi har jobben kvar. Man vet aldrig........den som lever får se.

Var på Ögonenheten med Nour i veckan. Vi har ju fått remiss från Bvc,för att hon inte klarade kontrollen där. Vi fick göra den vid 2 olika tillfällen,men det blev tom med värre efter andra gången. I alla fall så klarade hon ej kontrollen på sjukhuset heller,så hon ska bli kallad till en ögon läkare. Vad dom trodde nu,så var hon, astigmatisk...tror jag det heter,när man har Brytnings fel. Problem med skärpan och att hålla fokus. Sånt kan växa bort efter användning av glasögon. Det är samma som jag hade när jag var liten.....tror jag i alla fall,måste ringa pappa och fråga.

Efter sjukhus besöket åkte vi till Engelbrekts boden. Där handlade jag 9 plagg för 450 kr!! Bra fyndat tycker jag=)
Nour hon fick handlat sina "pojkkläder". Alltså det går inte att vika en tum på den tjejen! Jag visade henne super fina kläder,men hon bara ratade allt. "Jag ska ha pojkkläder" vrålade hon och slet till sig nåt som hon tyckte såg bra ut. Hon fick 4 t-shirts och det känndes väl lite sådär.....men när jag kom hem,så såg jag faktist att det stod "girl" på innerlappen......hahha Som det kan bli. Det var ju inte helt utstuderande pojk kläder. Men hon hade fått välja,så hade det blivit militär byxor,med blixten macqueen tröja,eller spindel mannen,eller svamp bob eller nåt annat i samma stil. Skönt att vi i alla fall kunde kompromissa om några t-shirts. Adiane och Jinan fick varsinn klänning och kjol....tur att det är nån som gillar flick kläder;)

Kommentarer
Postat av: Bahlool

Hur många barn har ni i dagsläget då? och mår barnen bättre nu?

2009-02-15 @ 13:30:00
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: umzacharia

Jag förmodar att du undrar hur många barn jag har på jobbet..heheh Vi har 14 barn nu ,men dom har haft lite barn hela förra hösten och som det ser ut nu,så är det bara 6 barn till hösten -09. Om man ser till personal styrkan så behöver vi vara 18 barn för att det ska gå runt.

Barnen hemma mår mycket bättre. Men dagis imorgon igen och då vet man aldrig vad dom blir smittade med.....=(

2009-02-15 @ 14:30:20
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Bahlool

wow 6 barn till hösten det är ju skitkasst..hur kan det komma sig att det är så här lite? Med alla barnkullar och gud vet vad? Vart jag än går så brukar jag höra att det inte finns tillärckligt med plats för barn på dagisar mm

2009-02-15 @ 21:44:54
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: umzacharia

I Viken där jag jobbar så har det byggds ett nytt kommunalt dagis,som slukar rätt mycket barn. Sen är inflytten till Viken dålig. Samma hus har varit till salu över ett år. Husen blir inte sålda,folk får inte lån osv. Lågkonjukturen slår överallt.

2009-02-16 @ 06:57:24
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0