Sjukstuga...

Jinan är bättre,men det blev en dag på barnakuten med massor av prover och en stor väntan på ett urin prov. Inte så lätt att få ett urin prov på en liten tjej,än mindre om dom inte äter o dricker.....
Läkaren sa att allt tydde på en virus infektion. Senkan hade gått ner till 68 så det var ju bra. Vi åkte hem utan att lämna urin prov,men på väg hem ringde doktorn. Dom hade fått svar på proverna som visade att hon hade bakteriell infektion....så det blev penecillin. Så hon är redan mycket bättr enu. Men inatt så vaknade Nonno och kräkte........ Känns som detta aldrig tar slut....... Det är ju tur att Khalid kan vara hemma med dom,så jag kan åka till jobbet. Annars så hade jag inte kunnat jobba alls ju. Fast inte kul att jobba,när man inte har fått sova ordentligt. Jag jobbar länge idag,till 17. Men sånt är livet....får väl vila på helgen eller nåt ;)

Kommentarer
Postat av: Bahlool

tack för du skrev i bloggen...känns som om jag är ensam att svara 100-tals SD supporters ;)hahah yeah right att du får vila dig i helgen...dröm vidare ;)

2009-02-12 @ 20:13:12
URL: http://www.bahlool.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0