Ropa inte hej...

.....förrens du är över bäcken.

Precis så känner jag idag. För inatt fick Jinan feber igen. Hon vakna och var brännhet. Jag tempade henne dock inte,för jag vill inte kiva me henne på natten. Men jag gissar på 39 eller mer.
Läste igår på vårdguiden att man har som minst feber på natten. Så då borde hon vara sjuk om hon plötslig får hög feber på natten ju....eller? Förskyld och täppt och tät är hon i alla fall.
Mina farhågor om att hon har lunginflammation,blir ju större i och med att hennes temp har stigit och sjunkigt om vartannat.
Planen idag ser ut som så här. Jag ska åka till jobbet i vanlig tid. Khalid ska ta stora tjejerna till dagis. Sen så ringer jag in till barnakuten,när jag är på jobb. Eftersom läkaren där sa i söndags att vi skulle komma in om hon fortsatt hade feber. Så får vi se vad dom säger. Om dom vill att vi kommer in osv.
Hennes sänka var på 98,när vi var där. NI som vet,den ska ligga runt 8. Men ändå kunnde dom ej hitta nåt på henne. Dom sa att lungerna lät fint....men jag undrar jag?? En gång när Zache var liten,så gick han nog med lunginflammation i en 2 veckor innan någon förstod vad det var. För hans temp skiftade oxå,så man trodde ju att han var bra emellanåt.
Det är ju inte så att jag hoppas att Jinan har lunginflammation. Utan jag hoppas att dom hittar vad felet är och att hon kan bli frisk.

Fortsättning följer....

Kommentarer
Postat av: yuma

gomorgon..Jo det är ju bättre att man vet vad det är med barnet än att inte veta alls.. Så är det pneumoni så är det bättre att ta reda på det än att hon ska må så... Jag tycker mina barn alltid har febern på nätterna,så om den där teorin stämmer vet jag inte, Men ring barnakuten, och låt dem kolla på henne.

2009-02-10 @ 08:32:14
Postat av: Bahlool

håller tummarna syrran :(

2009-02-10 @ 13:01:25
URL: http://www.bahlool.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0