Ja ni...

...idag så kommer Amani och barnen!!!!
Så igår huserad vi runder ,städade och flyttade omkring möbler,gjorde i ordning på deras rum. Det blev faktist jätte fint.Jag känner mig nöjd och det känns ok att dom kommer nu ,för man vill ju att det ska vara fint när ens gäster kommer=)
Så Khalid och Saad åker till Köpenhamn,jag åker på min rast och hämtar alla flickorna till jobbet. För jag jobbar till 17.30 idag och jag vill inte ha dom på dagis till kl 18,då är det bättre dom är med mig på jobbet. För killarna vet ju ej när dom är färdiga,så jag kan inte förlita mig på att dom hinner i tid och hämtar dom på dagis.
Hoppas att det går lungt med mina tjejer på jobbet. Jag ringde chefen igår och frågade om det var ok,och det var det. Med sånt är hon alltid snäll och överseende faktist. Kännde att jag måste fråga för det är ju inte 1 barn jag tar med mig,utan 3 barn....hehehe.
Innan jag åker till jobbet ,så måste jag inom Tina ,för hos henne har jag min ena bilstol och barnvagn. Måste ju hämta hem det,så dom har det idag=)

Detta är en spännande och rolig dag på samma gång......lite nervöst oxå,för det är inte jätte lätt för henne och mig att kommunicera......hon kan ingen engelska och min arabiska består av enstaka ord,inte meningar. Men det ska nog gå bra,det gick ju hur bra som helst när Saad och Haidar kom,så då går nog detta oxå bra=)

Fortsättning följer.....

Kommentarer
Postat av: Rawie

vad spännande, lycka till

2009-02-24 @ 10:54:36
Postat av: Rawie

vad spännande, lycka till

2009-02-24 @ 10:54:57
Postat av: Susanne

Det låter väldigt spännande:D

Lycka till

2009-02-24 @ 14:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0