Full rulle!!

Jag vet att ni saknar mitt bloggande...heheh och jag saknar att blogga. Eller,ja,jag har egentligen inte hunnit sakna nånting annat än mina barn. Det går i ett i ett. Livet hinner inte att bli långtråkigt när man jobbar. Det är ju bra! Tråkigt är att jag missar mycket med barnen. Men dom verkar nöjda ändå=) Khalid han håller på med inskolning av Jinan,som verkar gå bra. Fröknarna säger att det går över förväntan bra och det är ju ett gott betyg=)
Sen har jag 2 män här hemma som sköter markservice,som mat,tvätt,städ och inhandling. Så det är bara att ägna sig åt barnen när man kommer hem=) Skönt.......

I helgen så är det full rulle oxå. På lördag så är det Öppet Hus på Zaches skola,så då ska vi dit hela familjen. Tänkte ragga lite jobb medans jag är där....hahhah. Man får förena nytta med nöje.
Sen på Söndag så fyller lilla Mea 1 år. Eller ja,då är hon inte liten längre=) Så då ska vi på hennes kalas. Det ska bli skoj. Saknar Tina och Ulle nu när jag jobbar....lite abstinens......hahah Tur att man har Ulrika på jobbet ju;)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Du vet att du e välkommen hit när du vill när du e ledig och "slå av" nårra timmar hehe, eller ring om du har lite dötid på jobb :-) Kram

2009-02-06 @ 05:30:47
URL: http://mayasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0