Update

Nu är vi big family här. Det var skönt att det blev helg....så jag kan umgås med alla =) Det känns jätte bra att ha Amani och barnen här. När jag ser hur Nour och deras dotter leker,så blir man nästan tårögd. Dom kommer att ha så skoj ihopa=)
Lägenhetsituationen är löst. Socialen har ordnat en lägenhet från den 1 april. Som ligger här på samma område som oss,så det är jätte bra. Idag när vi pratade med dom som har lägenheten,för vi vill ju titta på den först,så sa dom att dom bor inte där och dom vill gärna att någon flyttar in direkt. Så kanske vi kan ordna med det redan nästa vecka,om det är OK för Höganäshem och socialen. Hade ju varit skoj=)
Idag tog jag ut stora tjejerna för att leka. Hur känns det att se en 7 årig flicka som gungar för första gången och älskar det. Jag blev tårögd. Tänk så olika liv man lever. I vår värld så blir nästan barnen överösta med leksaker som de ej behöver till en sån simpel sak som en gunga,har hon aldrig provat. Hon ville inte gå in.......ville bara leka och leka=)

Idag kommer Ulrika och Lova hit och äter med oss. Amani hon lagar mat och mat......och jag sitter här och bloggar. Rättvisst fördelat,eller??? Nä,men dessa män har LÄNGTAT efter "riktig" irakisk mat och idag ska dom få det.....heheh. Så i köket gör jag inte mycket nytta idag;)

Känns sådär att jobba........känns piss egentligen. Jag som alltid har älskat att gå till mitt jobb,har tappat glöden. Synd att vår chef inte skötte det snyggare och hade haft individuella samtal med oss och berättat hur det skulle bli. Så hade det inte blivit så chock artat.........

Tidig morgon....och natt

Vaknade halv fyra inatt och kunnde ej somna om. Mötet från igår kväll malde i mitt huvud. Vi fick våra uppsägningar igår. Det finns en lag som säger "sist in-först ut",men vår chef hade kommit på att det finns en lag för henne där hon kunnde få som hon ville. Om man är ett litet företag med mindre än 10 anställda,så kan chefen själv få välja vem hon vill ha kvar,utan att tillämpa "sist in-först ut" reglen. Så därför åkte jag och Ulrika och M som sitter i motorbåten fick stanna. Känns kasst eftersom jag och Ulrika har varit där längst och lagt ner vår själ i vårt arbete. Medans jag uppfattar M,som bara en som kommer och gör sitt jobb och går igen....om ni förstår vad jag menar. Sällan ett pedagoiskt inslag från hennes sida dyker upp,tyvärr. Känns oxå dåligt att vår chef inte kan se oss i ögonen och berätta det själv,utan det fick Dan från facket göra. Känns dåligt att man märkte att M hela tiden har vetat hur utgången skulle bli och att hon hade sitt jobb kvar,medans jag och Ulrika inte har vetat ett enda dugg.
Falska människor! Usch!
Men jag tänker inte vara bitter eller arg,man får se detta som en möjlighet till nånting annat ,nånting bättre i livet. Jag ska göra mitt jobb bra som vanligt på jobbet sista tiden. Jag ska göra det bättre än bra,för att när hösten kommer så kanske chefen kan se vad hon har gått förlorade genom att inte behålla mig eller Ulrika. That`s it!!

Kanske lägenhet situationen löser sig sig,för svåger med familj. Man kan ju hoppas det! I alla fall så var det jätte snällt av Sussie att tänka på oss=) Vi får väl se hur det blir.
Tyvärr så jobbade jag ju igår igen och sen möte hela kvällen,så jag har ju inte hunnit träffa dom. Sen jobbar jag till 17 idag med.....så det hinns inte så mycket med. Men i helgen så ska jag ta mig tid att lära känna barnen och Saads fru=)

Update

Här är foto som Therese tog när hon var nere hos oss.



En stor tjej!



En "snyggepose" av Nour



Äta glass hos morfar är gott




Ja,igår kom min svägerska och barnen. Tyvärr hann jag inte träffa dom så mycket,för jag kom hem sent ju och dom var så trötta. Men som Nonno hon ser upp till Benone.....my god. Jag har aldrig sett Nonno så "stor" i sitt sätt om jag får uttrycka det så. Det var jätte roligt att se. Hon var inte alls blyg utan tog henne i hand,pratade arabiska,dansade osv. Medans Adiane bröt ihopa när vi kom hem,för hon ville inte hälsa och inte prata arabiska....hahha. Men det tog en liten stund så släppte det oxå.

Idag är det nytt möte med facket på kvällen. Jag har inte riktigt förstått hur turerna ska gå,men det är väl förmodligen förhandlingar ikväll,om jag har förstått det rätt. Så ännu ett ö-råd då,med andra ord......
Nä,men bättre att veta hur det ska bli,än att gå oviss.

Ja ni...

...idag så kommer Amani och barnen!!!!
Så igår huserad vi runder ,städade och flyttade omkring möbler,gjorde i ordning på deras rum. Det blev faktist jätte fint.Jag känner mig nöjd och det känns ok att dom kommer nu ,för man vill ju att det ska vara fint när ens gäster kommer=)
Så Khalid och Saad åker till Köpenhamn,jag åker på min rast och hämtar alla flickorna till jobbet. För jag jobbar till 17.30 idag och jag vill inte ha dom på dagis till kl 18,då är det bättre dom är med mig på jobbet. För killarna vet ju ej när dom är färdiga,så jag kan inte förlita mig på att dom hinner i tid och hämtar dom på dagis.
Hoppas att det går lungt med mina tjejer på jobbet. Jag ringde chefen igår och frågade om det var ok,och det var det. Med sånt är hon alltid snäll och överseende faktist. Kännde att jag måste fråga för det är ju inte 1 barn jag tar med mig,utan 3 barn....hehehe.
Innan jag åker till jobbet ,så måste jag inom Tina ,för hos henne har jag min ena bilstol och barnvagn. Måste ju hämta hem det,så dom har det idag=)

Detta är en spännande och rolig dag på samma gång......lite nervöst oxå,för det är inte jätte lätt för henne och mig att kommunicera......hon kan ingen engelska och min arabiska består av enstaka ord,inte meningar. Men det ska nog gå bra,det gick ju hur bra som helst när Saad och Haidar kom,så då går nog detta oxå bra=)

Fortsättning följer.....

Utmaningen....

Skriv ut inlägg Skriv ut inlägg Det här var roligt!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


Jag orkar inte utmana någon egentligen och ingen vill utmana mig men såg den här hos sarabarabarasara

1. Vad heter du?: Ilona

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Igel

3. Flicknamn: Isa

4. Pojknamn: Ivar

5. Yrke: Inte hemma fru..men det hade ju varit skoj;)

6. Färg:Is blå

7. Klädesplagg: Insnörda skor

8. Mat: Ister (blörk...)

9. Sak i badrummet: In kaklat

10. Plats/stad: Istanbul

11. En orsak att vara sen: Inskränkande störande bilförare

12. Något man skriker: "In love"

13. Film: Ingen film älskare...kommer ej på nåt

14. Något man dricker: Istea

15. Band: Infinit mass (heter dom så?)

16. Djur: isbjörn

17. Gatunamn: Ingelsträde byaväg

18. Bil: In my car...VOLVO

19. Sång: I denna ljuva sommar tid

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Isdans

Jag utmanar  www.krabba.blogg.se, www.lasa.blogg.se , www.mayasmamma.blogspot.se  och ingen mer......så jag har inte ens 4 vänner på nätet...hahahh


Ut på tur

Idag blir det Väla och Ikea. Skulle åkt igår,men Tina var bortbjuden,så det får bli idag istället. För jag kan ju inte åka till Väla utan Tina...hur skulle det se ut;) *skratt*. Måste inom Ikea oxå för att köpa täcken och kuddar,till Saads familj som kommer. På Väla så ska jag försöka hitta nåt fint till Zache. Han vill dock inte följa med. Han sa att han bara följer med om det blir busfabriken......hehhe. Men för att inte köpa nåt han inte kommer att ta på sig sen (han o Nour är lika kräsna), så har han fått kolla på HM på nätet och säga vad han tycker är fint=) Hoppas att jag hittar nåt till honom!
Annars så ska jag inte ha nåt speciellt,bara kolla runder lite.

Ska bli skönt att jobba igen imorgon. Känns skönt att jag är bra i magen igen och att medicinen hjälper. Men vet ni vad....igår drack jag kaffe,fast jag inte får. Jag trodde det skulle vara lättast att sluta med kaffe,men jag har minsann kännt mig lite deppig för att jag ej har fått dricka kaffe. Kan det va så? Ja det tror jag.......Inte trodde jag att jag var så beroende.

Igår var pappa och Therese här. Hon är nere för att en kompis till henne fyller 30 år och dom hade stor överrasknings fest för henne igår. I alla fall så hade vi jätte trevligt och spelade spel med barnen osv. Riktigt skoj!!
Jag hade berättat för tjejerna att Therese hade åkt flygplan ner och inte kört bil som hon brukar. Så kom vi då ut till pappa i tordags och Adiane kollade ut på åkern och undrade var Therese hade ställt sitt flygplan....*skratt*
Om ni vill kolla in min syster,så ska hon va med i TV,den 1 april i programmet "vem vet mest"?,tror jag det heter,på tvåan. Jag ska påminna er lite innan....dröjer ju lite tag tills dess.

Att sitta hemma...

Så nu har jag varit hemma i 3 dagar och bara slöat. Medicinen har hjälpt mig och jag har inte så ont i magen längre. Värre är biverkningarna som är yrsel och huvudvärk. Helt hemskt!! Hoppas att det är övergående,annars så kan jag inte använda medicinen mer.

Skönt att kunna verkligen ta det lungt utan barnen dessa dagar. Det går bra för Jinan säger dom. Hon gör inte så mycket ön,förutom sitta i frökens knä,men så länge hon inte skriker och är lessen hela dagarna,så är jag nöjd. Idag så var det lite jobbigt att lämna henne,för "hennes" fröknar hade planering och jag fick lämna henne på en annan avdelning,men jag intalar mig själv att hon slutat skrika när jag gått därifrån. Jag hoppas det i alla fall=)

Vill ni höra vårt ironiska men ej komiska liv. Saad han har ju letat lägenhet och verkligen varit "på" Höganäshem om en lägenhet. Igår så var Khalid och Saad där igen för att prata med dom,på inrådan av hans social sekreterare. När dom kommer dit så får dom reda på att han har fått ett utskick på en lägenhet (som ligger mitt emot oss,så perfekt!!) ,men att han ej har svarat på den och då gick den till nån annan och han är bort tagen ur bostads kön. Ahhh!!!! Det är ju bara det att han ej har fått nån post om det alls.......Han ringde till kompisen där han har haft sin adress och igår kom brevet och han skulle ha svarat senast i måndags om lägenheten. Dålig ekvation.......=(
Så nu är det bara att böja om från noll,om inte Höganäshem förstår att det verkligen inte är hans fel att han inte fått brevet och låter han stå som nätsa i kön ändå. Man kan ju hoppas på det.......

Var på City gross idag. Har inte varit där på 4 veckor och det är lång tid för nån som brukade springa där titt som tätt. Jag hittade inget i hyllorna och det mesta omgjort. Märkligt varför man gör om sådant som fungerar bra.....

Idag ska jag ha fredags mys med familjen. Så trevlig helg,stora och små!!

Sjuk...

Dom här sjukdommarna är något som förföljer oss...eller mig.
Vaknade inatt och hade skit ont i magen och ryggen. Trodde helt säkert att här kommer maginfluensa. Men det kom inget och min smärta blev bara värre och värre. Har ej sovit inatt......
Fick tid på VC,där läkaren säger Magsår och magkatarr,som är stress relaterad. Alltså jag känner inte mig speciellt stressad med det är ju mycket som gror under ytan säkert.
3 små barn,precis börjat att jobba, varslet, ekonomin, Saads familj som ska komma osv.....
Så alla mina tankar la väl sig i magen och gjorde att sår. Usch!!!! Jag varken vill eller har tid att vara sjuk!!

Lovely morning

Har egentligen inte direkt nåt att skriva om. Jag har inte fått sova som vanligt. Farit runder mellan barnen hela natten. Jinan hon har druckit 3 flaskor välling på natten!!! Det  är inte bra,men det är ända sättet att få tyst på hennes illvrålande mitt i nätterna. Kan ju inte ha henne skrikandes,för då vaknade dom andra barnen oxå......
Både Nonno o Adiane har sovit dåligt dom med. Adiane hamnade på soffan med mig och Nonno har hostat och hostat.
Första dagen igår på dagis,efter sjukdom här hemma. Tror det gick OK för Jinan. Det trista är ju bara att Tina är där på inskolning av Mea och när Khalid har gått,så har Jinan gråtit och velat gå till Tina. Det var väl ok tills Tina skulle gå och lämna Mea en stund på dagis. Då blev hon lessen igen. Sen kom ju Tina för att hämta Mea och gå och då hade hon blivit lessen igen. Så mitt stackars barn hade fått 3 avsked igår......inte kul....
Idag slutar jag tidigt,så idag hämtar jag dom. Ska bli skönt att komma till dagis och få lite update från fröknarna=)

Har ni läst om dom där som går på Konstfack och ska göra exames arbete. Senaste i dagarna var det nån som slog sönder och spejade i en tunnelbane tåg vagn. Hm...Kul?! Och för någon vecka sedan läste jag om en tjej som hade inscensatt att hon var psykiskt sjuk och vrålad eoch hade sig på ett sjukhus och polisen fick hämta henne. Hm...Kul?!
Jag tycker att det är synd om konstens anda när folk får hålla på så här. Det finns faktist folk som försörjer sig på sin konst ,utan att skada eller på nån annas bekostnad. Jag tycker att skolan har ett ansvar,även om eleverna i sig är vuxna.

Söndag..

......idag! Alla barnen sover fortfarande,så jag tänker njuta av lugnet ett tag till.
Skönt att bara få vara hemma och "hålla helg". Tanka kärlek av mina älskade barn. Som man uppskattar tiden med dom nu,när man jobbar!!! Alltså,förstå mig. Jag tycker att det är jätte kul att jobba,helt ok! Men det blir tyvärr långa dagar och det känns ju extra mycket när man har små barn som lägger sig tidigt. Kom på mig själv i fredags att inte ens komma ihåg när jag sist bytte en blöja på Jinan. Sånna små saker kan man bli lessen över......För när jag kommer hem från jobbet så är barnen badade och i pyjamas och inget för mig att göra...trist. Det är medaljens baksida,med att jobba.
I fredags på jobb,så känndes det som förändringens vindar kom,för det ringede 3 föräldrar som ville ha in sina barn hos oss. Känns lite som att det rasslar till nu och kanske det kommer in tillräckligt med barn,så vi har jobben kvar. Man vet aldrig........den som lever får se.

Var på Ögonenheten med Nour i veckan. Vi har ju fått remiss från Bvc,för att hon inte klarade kontrollen där. Vi fick göra den vid 2 olika tillfällen,men det blev tom med värre efter andra gången. I alla fall så klarade hon ej kontrollen på sjukhuset heller,så hon ska bli kallad till en ögon läkare. Vad dom trodde nu,så var hon, astigmatisk...tror jag det heter,när man har Brytnings fel. Problem med skärpan och att hålla fokus. Sånt kan växa bort efter användning av glasögon. Det är samma som jag hade när jag var liten.....tror jag i alla fall,måste ringa pappa och fråga.

Efter sjukhus besöket åkte vi till Engelbrekts boden. Där handlade jag 9 plagg för 450 kr!! Bra fyndat tycker jag=)
Nour hon fick handlat sina "pojkkläder". Alltså det går inte att vika en tum på den tjejen! Jag visade henne super fina kläder,men hon bara ratade allt. "Jag ska ha pojkkläder" vrålade hon och slet till sig nåt som hon tyckte såg bra ut. Hon fick 4 t-shirts och det känndes väl lite sådär.....men när jag kom hem,så såg jag faktist att det stod "girl" på innerlappen......hahha Som det kan bli. Det var ju inte helt utstuderande pojk kläder. Men hon hade fått välja,så hade det blivit militär byxor,med blixten macqueen tröja,eller spindel mannen,eller svamp bob eller nåt annat i samma stil. Skönt att vi i alla fall kunde kompromissa om några t-shirts. Adiane och Jinan fick varsinn klänning och kjol....tur att det är nån som gillar flick kläder;)

Sjukstuga...

Jinan är bättre,men det blev en dag på barnakuten med massor av prover och en stor väntan på ett urin prov. Inte så lätt att få ett urin prov på en liten tjej,än mindre om dom inte äter o dricker.....
Läkaren sa att allt tydde på en virus infektion. Senkan hade gått ner till 68 så det var ju bra. Vi åkte hem utan att lämna urin prov,men på väg hem ringde doktorn. Dom hade fått svar på proverna som visade att hon hade bakteriell infektion....så det blev penecillin. Så hon är redan mycket bättr enu. Men inatt så vaknade Nonno och kräkte........ Känns som detta aldrig tar slut....... Det är ju tur att Khalid kan vara hemma med dom,så jag kan åka till jobbet. Annars så hade jag inte kunnat jobba alls ju. Fast inte kul att jobba,när man inte har fått sova ordentligt. Jag jobbar länge idag,till 17. Men sånt är livet....får väl vila på helgen eller nåt ;)

Ropa inte hej...

.....förrens du är över bäcken.

Precis så känner jag idag. För inatt fick Jinan feber igen. Hon vakna och var brännhet. Jag tempade henne dock inte,för jag vill inte kiva me henne på natten. Men jag gissar på 39 eller mer.
Läste igår på vårdguiden att man har som minst feber på natten. Så då borde hon vara sjuk om hon plötslig får hög feber på natten ju....eller? Förskyld och täppt och tät är hon i alla fall.
Mina farhågor om att hon har lunginflammation,blir ju större i och med att hennes temp har stigit och sjunkigt om vartannat.
Planen idag ser ut som så här. Jag ska åka till jobbet i vanlig tid. Khalid ska ta stora tjejerna till dagis. Sen så ringer jag in till barnakuten,när jag är på jobb. Eftersom läkaren där sa i söndags att vi skulle komma in om hon fortsatt hade feber. Så får vi se vad dom säger. Om dom vill att vi kommer in osv.
Hennes sänka var på 98,när vi var där. NI som vet,den ska ligga runt 8. Men ändå kunnde dom ej hitta nåt på henne. Dom sa att lungerna lät fint....men jag undrar jag?? En gång när Zache var liten,så gick han nog med lunginflammation i en 2 veckor innan någon förstod vad det var. För hans temp skiftade oxå,så man trodde ju att han var bra emellanåt.
Det är ju inte så att jag hoppas att Jinan har lunginflammation. Utan jag hoppas att dom hittar vad felet är och att hon kan bli frisk.

Fortsättning följer....

När hjärtat dör.....inom mig.

Min värsta helg ever.......I fredags så fick Jinan lite feber på kvällen. Hon hade feber även på lördagen.Men hon var ändå pigg och känndes ej sjuk,så jag tänkte att det var tänder på gång. Natten till Söndagen,så hör jag att han kallar på mig. Som vanligt sover jag på soffan och han i vår säng med Jinan. Jag var väl inte så snabb upp ur soffan,så till slut hör jag honom "för helvete,kom och hjälp mig". Jag kommer ut i hallen och ser att han står med Jinan,men kan inte avgöra vad det är för fel direkt. För det låter konstigt,som hon inte får luft.....hon slutar att andas,men Khalid slår henne så hon andas igen. Ut i köket,där det är ljust ,ser jag att hon krampar,så jag säger till Khalid att ta ut henne i badrummet och häll vatten på henne. Jag hämtar telefonen och ringer 112. Man tror aldrig att man ska behöva ringa 112,i hela sitt liv,och det är ännu hemskare när det gäller ens barn.
Nu har Saad vaknat oxå,och han hjälper Khalid med Jinan,som fortfarande krampar och rullar med ögonen. Jag skriker i telefonen "min dotter har feber kramp". Han säger åt mig att vi ska ta av henne kläderna och lägga våta handdukar på henne. Killarna jobbar med henne och till slut ser man att hon långsamt kommer tillbaka till oss. Jag minns inte hur mitt samtal med 112 slutar,men bara att han sa att ambulans är på väg. Dom kom snabbt,måste varit i omnejd. Jinan var medtagen och inte riktigt sig själv när vi åkte in,men det är ju inte så konstigt.
När vi var här hemma så känndes det som hon skulle dö. Jag har aldrig upplevt en sån kännsla och det är fruktansvärt.
Nu är det ju så att man har hört och läst om feber kramper,så det var inte främmande för mig. Khalid visste inget ,så han hade PANIK. Men det är en sak att höra om det och en annan att uppleva det med sitt eget barn.
Så igår spenderade jag dagen på barnakuten. Feber kramper kan vilket barn som helst få och bara för att man har fått det en gång innebär det inte att man får det igen. Detta kan vara första och enda gången,vilket jag innerligt hoppas.
När vi var på sjukhuset så kollade dom sänkan,vilken var hög. Men dom kunnde ej hitta nån infektion...... Inget i öronen,inget i halsen osv. Sen hade fått krampen även om hennes temp inte var så hög heller,så det känns så förädiskt. Man kan inte förutspå om det ska komma.
Till slut fick vi åka hem,för hon krampade inte mer,och dom kunnde ju ej hitta varför sänkan var hög heller......så så var det med det. Men läkaren sa att vi skulle komma in igen om febern fortsatte. Igår kväll hade hon 40.6............
Usch jagtycker detta är läskigt!! Helst vill man ju bara veta vad det är och få medicin och bli frisk.
Om hon fortfarande har feber imorgon ringer jag till dom och åker in. Då är det 5:te dagen med feber,utan förklaring.

Idag ska jag börjar jobba kl7.  Okristligt tidigt,om ni frågar mig..... Känns ju som mitt i natten...hahha Ja,jag var uppe tidigt idag ändå,men det känns ändå alldelse för tidigt att åka till jobbet,vid den tiden. Första gången för mig och första gången själv med nya barn. Stackars barn ,som knappt känner mig och blir lämnade kl7 på dagis.....Men det ska nog gå bra ändå. Jag är ju inte direkt ny med situationen,bara lite ringrostig;)
Khalid ska ha Jinan hemma och stora tjejerna får gå en sväng på dagis,för att Jinan behöver verkligen lugn och ro.

God morgon....

Tänk att somna med huvudvärk......och tänk att vakna med huvudvärk. Jobbigt...minsann...
Känner mig lite mörbultad,men sånt är det efter en arbets vecka. Jag är ju inte van;) Men jag tycker dock att det har gått fort och har inte varit så betungande heller. Riktigt kul faktist=) Jag och Monica och Ulrika jobbar riktigt bra ihopa. Jag talar om vad dom ska göra och så gör dom det *skratt*. Nä,inte riktigt så....hahhah....men jag kallas ju för kommendoran av en anledning......*hm*...hehehhe. Nä,men vi jobbar bra ihopa för att alla vet vad dom sk agöra och vad som ska göras....att det bara flyter på bra. Synd att vi inte kommer att ha jobben kvar sen......


Kom hem igår på kvällen efter jobb,tog barnen med mig och hamnade hos Ulle på kvällsmat. Tina och moster Ulle kom oxå. Ja,hallå.....vi hade nog alla lite abstinens nu när vi varit utan varandra i en HEL vecka...hahha. Vi hade i alla fall trevligt och uppdaterade varandra om veckan som gott. Barnen åt mat och chips o kollade tv. Jinan känndes varm och väldigt mammaig. Jag tempade henne när vi kom hem och hon hade 39.8. Stackars liten......
Jag varken vill eller har tid med att hon ska bli sjuk,men faktist så tror jag att det är tänderna ,för hon dreglar o dreglar och gninder och grejar med nappen.
Jag hoppas att hon är bättre idag,så hon kan följa med på Öppet Hus. Annars så får hon vara hemma med Khalid. Stora tjejerna har längtat att få följa med skolan. Speciellt Nour ,som överhuvud taget längtar att få börja skolan. Så jag tänkte at vi ska kolla in läget i förskole klassen. Hon ska ju inte börjar skolan detta året,men jag känner ju fröknarna där,så vi kan säker få komma in och få en koll.
Vi la oss sent igår,så jag vet inte riktigt hur jag ska få upp Zache,för han måste ju vara på skolan redan kl9. Vi andra behöver ju inte komma precis då.....

Trevlig Helg alla sammans!!

Vad ska ni göra i helgen??

Full rulle!!

Jag vet att ni saknar mitt bloggande...heheh och jag saknar att blogga. Eller,ja,jag har egentligen inte hunnit sakna nånting annat än mina barn. Det går i ett i ett. Livet hinner inte att bli långtråkigt när man jobbar. Det är ju bra! Tråkigt är att jag missar mycket med barnen. Men dom verkar nöjda ändå=) Khalid han håller på med inskolning av Jinan,som verkar gå bra. Fröknarna säger att det går över förväntan bra och det är ju ett gott betyg=)
Sen har jag 2 män här hemma som sköter markservice,som mat,tvätt,städ och inhandling. Så det är bara att ägna sig åt barnen när man kommer hem=) Skönt.......

I helgen så är det full rulle oxå. På lördag så är det Öppet Hus på Zaches skola,så då ska vi dit hela familjen. Tänkte ragga lite jobb medans jag är där....hahhah. Man får förena nytta med nöje.
Sen på Söndag så fyller lilla Mea 1 år. Eller ja,då är hon inte liten längre=) Så då ska vi på hennes kalas. Det ska bli skoj. Saknar Tina och Ulle nu när jag jobbar....lite abstinens......hahah Tur att man har Ulrika på jobbet ju;)

Idag!!

Idag börjar jag jobba. Känns inte ens verkligt även om jag har gått upp tidigt,duschat och äter frukost nu.....Det är en surrerealistisk tanke....man kan inte föreställa sig det. Men annars slutet på veckan kommer det väl att kännas.....att man är trött om inget annat.

Khalid han ska ta tag i inskolningen av Jinan,och jag blir avensjuk...för det är liksom mitt "jobb". Det vill jag själv sköta! Alla föräldrars ego tripp att sitta på dagis och se sina fina barn utvecklas och ha skoj och roligt. Det missar jag nu och det är Khalid som får ta del av allt det. Jag hade nog tyckt att det var lite lättare om jag skulle va kvar på mitt jobb. Men nu känns det som att jag kommer att gå dit lite halv hjärtat. Varför ska jag lägga ner massa energi,när jag ändå snart ska bort??

Så då får vi se vad denna dag,ger mig för överaskningar och skandaler.......?!


Undanbedes: mms skickade till mig med semlor och ryckande gott kaffe

(DU vet att jag menar dig TINA) hahahha

RSS 2.0