Vad har hänt....år 2009??

Tänkte skriva ner lite vad som hänt under året som gått......förmodligen inget speciellt,men ändå;)

Januari: Då var jag fotfarande mamma ledig med Jinan. Läste in sista kurserna på Komvux,för usk-utbildningen.

Februari: Jag började att jobba på LG igen. Jinan började på dagis. Jinan blev sjuk i  feber kramp (värsta dagen i mitt liv),vi trodde att vi förlorade henne,då och där.

Mars: Jag fick reda på att jag blivit uppsagd från jobbet. Sådär kul....efter att precis kommit tillbaka efter mamma ledigheten....

April: Var på möte med kommunen,tog ton angående arabisk läraren som vi ej är nöjda med!! Det fick föga hjälp...för hon är fortfarande kvar... Kom i kontakt med PD för första ggr,som sedan hjälpte mig med nytt jobb..

Maj: Går på min första intervju ang jobb i kommunen. Dålig utgång,för brukaren vill inte ha nån invandrare...(fast jag e svensk) hahah
Vi hade sommar fest och termin slut fest för barn och personal på LG. Känndes sorligt att man inte skulle va kvar att jobba där man varit i 8 år.

Juni: Ny intervju för LSS. Fick jobbet på studs! Jätte roligt. Zache fyllde 11 år,den 15 juni. Jag slutade på LG,den siste denna månad.....bittert:(

Juli: Började jobba inom LSS. Jätte skoj=) Förmodligen hann vi med lite bad o lek oxå=) Vårat badrum blev renoverat. Fint blev det,men jobbigt att vara utan dusch lång tid....

Augusti: Mer jobb o jobb.....

September: Nour fyllde 5 år,den 17 sept. Jag fick ett nytt ställe att jobba på. Nytt folk-roligt ställe=) Khalid fyllde 38 år,den 20 sept. Khalid åkte till Irak.

Oktober: En jobbig tid att vara hemma själv med alla barnen,samt sköta jobb osv. Men i slutet på månaden kom Khalid hem igen=) Fick reda på att jag har fått psoreasis.....bläää!

November: Jag fyllde 30 år,den 15 nov!! Jag fick jobb,genom ett sjuk vikariat.Känns jätte bra=)

December: Jinan blev 2 år,den 17 dec. Adiane blir 4 år,den 31 dec. Vi "firar", ashura,jul osv.


Detta året är kantat av att jag förlorade mitt jobb. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi,att jag skulle bli uppsagd därifrån. Sen är det oxå kantat av att jag fick ett nytt jobb,som jag verkligen har kämpat för. Jag känner mig stolt över mig själv=)

Hade varit skoj om ni andra bloggare oxå gjorde sån här lista. Skoj o se vad folk gjort under året som gått.

2009 var krisens år,finans krisen...och jag blev av med jobbet. Jag ser framemot 2010,nya tag och ett bättre år=)

Kommentarer
Postat av: Susanne

hm intressant :) ska se om jag kan skriva en jag också. men jag tror inte jag minns vad som hänt under året hahaha, det mesta har varit en enda lång väntan för mig... men kanske jag får läsa igenom min blogg för att komma ihåg :P:P:P

2009-12-30 @ 14:15:06
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

haha...jag fick kolla igenom min kalender;)

2009-12-31 @ 08:18:20
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

svar på din kommentar i min blogg som jag förresten valde att inte publicera eftersom det inte är något jag vill skriva om offentligt.... mitt svar är: om du bara visste hur mycket. men man får faktiskt välja själv vad man tycker ska vara offentligt... och jag har tagit det beslutet att ALLT som berör dem är privat och min saknad eller kärlek är inget jag behöver skriva om för att bevisa vad jag känner på något sätt...... så därför tycker jag inte du behöver känna att det är konstigt att inte läsa om just den saknaden. för nu vet du varför.

2010-01-01 @ 17:49:13
Postat av: Fatima

Trist att bli uppsagd från jobbet, men cred ska du ha som fick ett nytt jobb så snabbt. Jättekul. :)

Hoppas på ett super år för dig nu! Gott nytt år! ;)

2010-01-01 @ 18:12:32
URL: http://gustibusmensdatincrementum.blogg.se/
Postat av: Ilona

Sussane: Ok,folk som inte vet.....tycker nog att ditt inlägg var som vilket annat. Men jag som vet och själv har barn...undrar ju klart hur du "orkar" att låta bli att skriva om det,när du kan skriva om annat. Men som sagt,jag kan oxå förstå att du vill hålla det privat. Jag har inte varit i din situation,så jag kan omöjligt veta hur du känner...Fatima: Tack så mycket! I dessa tider så får man kämpa o kämpa. Och det gav en fin utgång för mig i form av ett jobb=) Gott nytt år till dig oxå=)

2010-01-02 @ 08:34:05
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0