Lördag morgon-jobb

Jag har fått jobb!! Inte fast men dock ett sjuk vik. Känns hur bra som helst. Jag vet att jag jobbar hela Dec och hela Januari på samma ställe. Känns så skönt att kunna skriva schema till dagis=) Måste gå till arbetsförmedlingen nästa vecka och meddela oxå,för det har jag inte hunnit. Det känns skönt att arbets kollegor,chef och anhöriga är nöjda med en,för det är ju en fördel liksom. Jag vet att jag kommer att få fortsatt jobb om denna tjej är fortsatt sjukskriven. Vi är ju många som slåss om samma jobb,så känns skönt att jag vet att jag är inne och jobbar på en schema rad.
Det enda som är tråkigt är att Nonno tycker det är jobbigt att jag sover borta. Som idag när jag har dygns pass. Jag hoppas att jag hinner gå innan dom vaknar,för det underlättar för mig. Jag vill inte se henne lessen. I alla fall så ska dom ändå vara hos Saad o Amani idag,för Khalid ska gå med Zache på hans basket cup och kolla n hans matcher och sen så ska Khalid gå på Zainabs förloving....som jag missar för att jag jobbar ju...Jaja,jag tänker INTE missa hennes bröllop....hhahahah.

Imorgon tänkte jag ta med barnen till kyrkan för att kolla in Lucian. Vet bara inte vilken tid det är,får kolla i HD på jobb eller nåt.

Igår var det Lucia på dagis. Jag o Khalid var där tidigt med alla barnen 7.30. Först var det lucia mys med sång på Jinans avdelning sen var det Lucia tåg för Nonno och Adiane. Adiane havererade när dom stod uppställda innan dom gick in. Nån drog i hennes röda siden band och lucia kronan ramla ner i ansiktet på henne....så hon var ej med och sjöng. Men det gjorde inget tyckte jag. Hela situationen är väl så spänd för dom,att det blir jobbigt. Men Nonno var jätte duktigt i alla fall=)

Inget annat nytt som har hänt....nä,tror inte det.

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Susanne

grattis till ditt sjuk vik!lite tradigt för tjejen som är sjuk men kheir inshallah....

2009-12-12 @ 19:15:32
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

Tyvärr är det ju så att nån annans ned gång är min upp gång...i det här jobb-läget.

2009-12-13 @ 11:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0