Vackert väder!

Ja,det är det minsann och klockan är inte ens 7....hahha.
Ja,jag vaknade tidigt. Men inte konstigt det,för jag somnade när jag skulle somna Jinan. Så när jag vaknade idag,så känndes det som jag hade blivit snuvad på min kväll,igår.... Khalid ska minsann få höra att han kunnde gått in och väckt mig;)
Helt ok att vakna tidigt ändå,för nu är jag påklädd osv,för hantverkaren som ska komma.

Igår så fick vi kvälls mat hos Amani och Saad och så duschade vi där. Jätte skönt!! Jag vet,det är ju helt klart ett I-lands problem.....ingen dusch och ingen tvättmaskin. Men är ju så van vid sina grejor. Igår så bokade jag för första gången tid i tvättstugan. Vi har 2 tvättstugor. En ny och en gammal. Så då bokade jag i den nya igår.Men den får man bara använda 3ggr per månad. I den gammla tvättstugan,så behöver man tvättnyckel och ett tvättlås. Det har jag inte. Så jag och tjejerna ska traska bort till vår bo-värd idag och hämta den. Där är det svårare att få tvätt tid,men du kan tvätta hur många ggr du vill i månaden i alla fall. Ahhh,allt blir så trixit när man inte har grejorna man är van vid. Tur att det ä rsommar,och att det bara är lite plagg som barnen har osv.
Jag jobbar eftermiddag idag,så barnen ska inte på dagis förrens kl.11. Skönt att inte behöva hasta iväg. Känns skönt att jobba eftermiddag överhuvud taget. Imorgon är jag ledig och tänkte höra om nån vill bjuda oss på frukost,så slipper vi vara på denna bygg arbets platsen....Hojta till om nån vill att vi kommer...hahha

Njut nu av dessa fina dagar,med vackert väder=)

Kommentarer
Postat av: Rawie

Ni får gärna komma till oss :). Hör av er

2009-08-06 @ 10:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0