Ett tillägg...

Fortsättning från förra blogg inlägget. Om nån från min gamla gymnasie klass läser och känner er manad,så får ni ju gärna oxå berätta vilken kategori ni tillhör=)

Om du läser J,vilket jag inte vet,eftersom du inte pratar med mig. Så vill jag bara berätta att det är V N, som konverterat, om du är intresserad=) Hoppas du förstår vem jag menar.
Vill ej skriva ut hennes namn här,för jag vet inte om hon gillar det.

Kommentarer
Postat av: j

...eftersom jag inte pratar med dig?? ursäkta mig men jag måste bara säga detta! vart det inte DU som gått rätt förbi mig, inte ens tittat åt mig? Vart det roligt att skriva att det vart "catfight" utanför dagis?? Du vet inte hälften om vad vi har vatt med om, och en sak, du vet inte ens sanningen om det hela! Säg inte att det e jag som inte pratar me dig för du vet mycket väl vad som hände. Du vart hemma hos mig 3 veckor innan det hände o sen så fort det T inte pratade me mig o fick ett j'kla utbrott har du inte en tittat åt mitt håll. Vart vi inte vänner? E det så man gör som DU gjorde? Varför då? Har jag gjort dig nåt eller? dessa j'kla lögner som går runt e jag så j'kla trött på. så har du nått annat o kommma me än att jag inte pratar me DIG så bara säg det till mig isf!Skrev du inte i ett inlägg att du inte gillar orättisor??? Vart du rättvis mot mig?? Kanske e nått för dig att tänka på! Så säg inte att det e jag som INTE pratar med DIG! Kul för V N att hon gjort det beslutet. Ser henne ofta i stan, tydligen har hon barn oxå..

2009-08-17 @ 20:12:10
Postat av: Ilona

Alltså jag har inte velat välja sida eller komma imellan varken dig eller T. Det ni har ,är mellan er! Kanske inte så smart av mig att skriva att det var catfight utanför dagis...men nu gjorde jag det. Jag har hälsat på dig,vid flera tillfällen på dagis,men du har inte hälsat tillbaka. Så därför tyckte jag att DU valt bort mig. Jag tyckte inte att vi behövde vara ovänner,för att du har nåt otalt med nån annan. Jag är inte T och hon är inte jag.Som sagt var,så ville jag ej börja bråka om nåt igen,bara berätta om att hon har konverterat. Jag har varken sett henne eller pratat med henne sen studenten. Jag tyckte det var väldigt otippat,men jätte roligt förståss=)

2009-08-17 @ 20:39:41
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: j

kan jag inte påstå att jag hört, att du hälsat.

Men låt vara, jag e bara trött på allt snack som går o man får ingen chans att försvara sig. inte menat att börja nått bråk för det e jag inte ett dugg intressead av och har aldrig varit heller.

2009-08-17 @ 21:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0