Sanslöst trött - nattsömn goodbye

Jag tror att om man blir konstant väckt på natten,så kan det jämnföras med tortyr. Det är ju inte ett par ggr man blir väckt utan hela tiden. Jinans 3 vaknade ,då hon ska ha välling på natten,är min kropp inställd på. Det klarar den av,men sen vaknar ju Nour och Adiane minst lika många ggr dom. Jag går upp från min sömn,kanske en 9-10 ggr per natt. Det är inte konstigt att man inte mår varken fysiskt eller psykist bra. Jag känner att jag inte kan tänka normalt längre. Utan jag går mest runder och spyr ut svordommar,vilket inte är så nice!
Inatt möttes jag och Khalid i köket. Vi konstaterade att ingen av oss hade fått sova. Ja,att vi möttes i köket låter kanske konstigt,men jag ligger ju på soffan. Jinan har ockuperat min säng och bäst för mig att ligga i vardagsrummet så är jag nära stora tjejerna när dom skriker efter mig på natten. Annars väcker dom väl hela huset.
Vet ni vad,jag tror inte att det är nånting som vi gör fel,för att det blivit så här. Typ när man är på bvc osv så ska dom alltid analysera vad vi gör och vad vi kan göra bättre/annorlunda. Det kan ju tänkas vara i välmening,vilket det säkert är. Eller när vi ju till barnpsykologen när Nour var liten,som konstaterade att det var fel på oss och att Nour mådde jätte bra av att vara vaken hela natten och sova hela dagen...........
Nä,som sagt jag tror inte att vi gör nånting fel,för Zache sov alltid så bra. Visst han somnade kanske i soffan eller vår säng och vi bar över honom i hans säng,men han sov alltid,hela nätterna igenom och han tillhör samma familj ju=)
Mycket av våra problem tror jag ligger i att vi har barnen för tätt. Nu säger jag inte att alla har samma problem som oss,bara för man har tätt mellan barnen. Nä,utan vår kombination,med barn som har svårt att sova på natten och att man har dom så tätt att inte ens det stora barnet har lärt sig att sova en hel natt,innan man har fått ett nytt barn osv. Det är nog vårt problem.

Just nu är det för mycket för mig med allt. Kaos hemma med Adianes trots som utspelar sig som så att hon praktiskt taget skriker från det hon vaknar till dess att hon somnar på helgen och på vardagarna skriker hon från det vi hämtar från dagis till dess hon ska sova. Det är väldigt psykiskt påfrestande att gå i skrik HELA tiden! Det går varken att trösta henne,eller att lirka fram vad hon egentligen vill,nä hon bara skriker.
Sen är det ju bara skit på jobbet.........så mycket skit,tissel o tassel att jag bara vill spy.
Sen så är ju hjärnan på högvarv och vill hitta ett annat jobb oxå. Så just nu så har jag en psykiskt ont i magen känsla hela tiden. Hatar det!!!
Nu har jag 10 veckor kvar på jobbet,må dom gå snabbt.

Så är jag osocial och inte så trevlig,så vet ni varför......

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag känner igen det där, att må så dåligt.

Och ja,att inte låta folk sova, det är en ganska känd tortyr metod. Även att utsätta folk med höga störande ljud kan också kallas tortyr.

Men tänk på att inget varar för evigt. Så snart kommer du få din sömn.Mycket av barnens beteende är relaterat till hur vi föräldrar uppfostrat dem, men inte allt. Det kan visst vara såsom du säger att barnen kommit så tätt och inte lärt sig sova innan lillasyskonet kom.Jag hoppas allt snart blir bättre. Inshallah.

Kram

2009-04-20 @ 08:45:37
Postat av: umzacharia

Tack för din omtanke=) Jo,snart så är väl Adianes trots över,hoppas jag i alla fall. Sen så är det nog deras sätt att reagera på att jag har börjat jobba igen. Dom är ju vana att alltid ha mig och nu är jag sällan här. Så när jag är hemma,så vill alla ha min uppmärksamhet på samma gång,det är jobbigt. Men som sagt så går det väl över nån gång.....

2009-04-20 @ 19:03:46
Postat av: Ulle

Efter regn kommer sol...Kram

2009-04-20 @ 19:22:25
Postat av: Rawie

Ilona det var jättetrevligt och träffa er i lördags, dina flickor var så snälla och goa när de var här, det bli bättre ser du väl? kommer du inte ihåg hur jobbigt det var med Nonno? nu bli det bara bättre och bättre, alla barn har sina perioder. problemet är att du få genomgå de olika jobbiga perioderna oftare och tättare, man hinner inte njuta av det som är bra, innan nästa barn börjar med ett jobbigt period. Men det bli bättre jag förstår att du tycker det är jättejobigt, men det är för att du själv mår inte riktigt bra förtillfälligt, då känns allt extra jobbigt. Du har fina barn Ilona, och du tar bra hand om dem. kram

2009-04-20 @ 20:59:38
Postat av: Rawie

skrev just ett långt inlägg som inte kom med, f*n också, orkar inte skriva om det... Ilona du har fina flickor och du tar bra hand om dem det är det viktigaste, och det kommer och bra. kram

2009-04-20 @ 21:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0