Så...

Nu har Nour fått lunginflammation igen och Jinan har öron inflammation=( Trist med alla dessa sjukdommar! Som tur är så är tjejerna inte så påverkade. Nonno har redan vaknat idag och konstaterat att hon är frisk;)
Idag ska vi ju på kalas till Jasmin som fyller 3 år. Jag tror att dom orkar det,en liten stund i alla fall. Alltså man fattar inte hur fort tiden går ibland........ Det är lite skrämmande.

Mycket skandaler på jobbet. Så mycket att jag inte orkar skriva ner dom. Men det tisslas och tasslas och inte får jag och Ulrika reda på nåt...NOPE! Vill bara att tiden ska gå ,så jag slipper tänka på det stället. Vill inte fylla min hjärna med dåligt tjafs,vill bara tänka positiva tankar om livet.

Har sökt lite fler jobb.......tyvärr är vi väl många som slåss om samma jobb,men jag hade varit glad bara jag hade kommit på intervju.

Så skönt att det är helg igen. Nonno hade oxå ett annat konstanterande i morse. Att mammas jobb var stängt idag och att mamma inte heller skulle på nåt möte,så då kunde vi mysa=) Det gillar vi! hhehee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0