Äntligen!

Äntligen kom jag in på min blogg=) Har försökt ett par dagar men det har ej funkat.

Vet ni,jag har feber och är dunder förskyld,men jag ska gå till jobbet ändå..........När jag kom hem igår så segade jag ihop på soffan o bara låg där kunnde ej äta eller nåt. Sen somnade jag halv nio. Mitt problem är egentligen inte att jag är sjuk,utan att jag inte vågar ringa min chef och säga att jag är sjuk. Ja,så dåligt är stämningen på jobbet.... Får väl se hur jag orkar när jag väl kommer dit. Jobbar 7-14 idag,så inte så lång dag ju.

Igår så var jag och Nour och Adiane i Hbg. Nour hon hade tid för lung röntgen och det gick bra,får se hur plåtarna var nästa vecka. Sen inom skopunkten och köpte foppa tofflor till alla barnen. Sen fick tjejerna vara med mig på jobbet på eftermiddagen och det gick bra. Dom är duktiga och känner att dom är större än dom barnen som jag har,så det gick fin fint=)

Fick mig en skopa skit av en mormor där igår....... Detta barn har alltid mor och far föräldrar som hämtar. Det är ju bra att dom hjälper till så föräldrana kan jobba,men tyvärr så uppehåller dom sig på Lilla Gul 45 min ibland en timme efter hämtning. Alltså hämt id är ju den tiden man tar sitt barn och går hem,men det gör inte dom. Nä utan dom går in och leker på avdelningen lång tid. Synd om deras barnbarn för hon vet ju liksom inte när det är dax att gå hem och våra andra barn blir väldigt uppspelta.
I alla fall så tog jag upp detta på utvecklings samtalet förra veckan med föräldrarna som helt och fullt förstod oss och sa att dom skulle informera mor och far föräldrar om en kort och snabb hämtning.
Jo,så kom då mormor igår och ifrågasatte allt och jag sa till henne som det var. Men hon höll inte med alls.......Nä,skulle inte tro det. Då går hon till sitt barnbarn och säger "kom dom vill inte ha oss här" och bär ut ungen gråtandes. Ahhhh!!! Jag blir galen på sånt!!!! Hoppas jag får tillfälle att prata med föräldrarna om detta. För det var den värsta dåliga pedagogiken av allt,men det fattar ju inte mormor,nä hon ville ju spela martyr eller nåt.

Nu är det bara några veckor kvar....får ha nån slags nedräkning snart.....

Kommentarer
Postat av: Susanne

schysst mormor

onödigt fjantigt att bete sig sådär

krya på dig, hoppas du mår bättre snart inshallah

2009-04-28 @ 14:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0