Update

Fick ett mail från adlibris att mina böcker är försenade...... Hm,känns ju skitkul!! Ja,fast samtidigt så strular fortfarande Kunskaps forum och/eller Liber för jag kan inte se när mina uppdrag ska vara inlämnade........så det kan ju kvitta,eller nåt. Jag vill ju bara att det ska flyta på...men allt går i motvind. Jag fattar inte hur det blev så här faktist......

Hörde nåt oviktigt,spännande,hår resande igår............ Fortfarande så förstår jag inte varför mitt liv är så intressant...hahah. Det som händer skriver jag om här till allmän beskådan,så det är liksom inte mer än detta som sker. Thats it! Sen vad jag och mina vänner gör....det är sånt som alla andra gör med sina vänner(tror jag). Vi dricker kaffe ,leker med barnen,pratar om barnen,jobbet ,hem inredning ,kläder ,våra respektive. Men det är ju klart,har man inga egna vänner,så undrar man ju klart hur det fungerar....hahha...eller hur;)

Idag så ska dagis ha nån slags fest. Dom firar att enheten har gått över till intrapernad. Inget som jag tycker är värt att fira,men dom ska ju ha öppet hus och barnen skaha lite uppvisningar,så det vill jag ju gärna komma och titta på=)
På fredag så ska alla enhetens barn samlas på Tornlycke för att fira detta,samt att Tornlycke firar 10 år. Jag minns när skolan startade och vi hade invigning,för då jobbade jag där. Ja,så lite gammal känner man sig allt;) Ja,men i alla fall så hade Nour gjort en sån fin flagga som hon ska ha på fredagens fest då alltså. På en sidan var det svensk flagga och andra sidan arabiska flagga,så roligt att dagis verkligen engagerar sig. Men jag är verkligen glad över den nya arbisk läraren oxå,för hon verkar så engagerad. Hon är den första arabisk läraren(har varit 2 andra) som verkligen pratar med Nonno på arabiska. Ja,och hon förstår ju allt,så det utvecklar ju hennes språk. Hon kommer hem och pratar mer och mer arabiska nu =)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Välkommen tillbaks:D

Hoppas bokstrulet reder ut sig inshallah.

Angående CSN, är du säker på att dina lärare rapporterat in alla kursavslut? Min hade visst INTE gjort det, :(

2008-09-10 @ 18:28:31
Postat av: umzacharia

Vet inget längre.......för att kunskaps forum bara strular hela tiden.....

2008-09-11 @ 10:09:07
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0