Today is the DAY

Ja,idag har jag varit gift i 5 år! Ja det sägs ju att oppisite attracks...hahha....Det är jag och Khalid i ett nötskal. Så olika,men ändå så passande.

Idag gifter sig min styv syster...eller ja,dom är väl gifta nu för, cermonin skulle vara kl.15. Jag är inte där. Mycket för att man inte fick ta barnen med sig. Jag förstår dom,men var ska jag lämna barnen en hel helg. Dom gifter sig nämligen på Blidö, i Stockholms skärgård. Jag har ju ingen att lämna barnen till,för att alla andra i familjen är ju på samma bröllop........Ja,så det kan bli. Första svenska bröllopet man är bjuden till och min systers,så kan vi ej gå;) Trist,men sant!

Nu har den kommit......Jinans första tand. Wieee,vi får ju nästan fira det ;) Upptäckte det igår när vi var på Väla och åt. Tina frågade mig om hon hade fått nån tand,för hon var så grinig för nån dag sen. Så jag var ju tvungen att känna efter och där hade minsann kommit en tand och 2:an är på väg=)

Japp var på Väla igår. Fick handlat vad jag skulle till barnen. Skor köpte jag på maxi till dom. Mamman fick skor från skopunkten. Bara så underbart snygga. Nästa gång blir det stövlar......är lite svag för skor minsann....

Kommentarer
Postat av: Susanne

Grattis:)

Synd att ni inte kunde vara på bröllopet:S

Ha en trevlig kväll:)

2008-09-27 @ 20:26:05
Postat av: Beatrice

Vad trist att du inte kunde fara på bröllopet!

Jag vet hur det känns! Jag har inte kunnat vara på 3 av mina syskons bröllop. En syster bor i Austraien och gifte sig när jag var tonåring och alltså inte hade några pengar att ta mig dit med.Min bror bor utanför skövde,och vi hade inte råd att åka dit på hans bröllop då vi redan hade varit där 3 månader innan.Min andra syster gifte sig 070707 i Köpenhamn.. jag var alltså höggravid och skulle ha den 20/7,så jag vågade inte åka iväg..synd då jag sen gick 3 veckor över tiden..Men det kunde juh inte jag veta innan...Ja,det var mycket ledsamt..

2008-09-27 @ 23:49:25
Postat av: umzacharia

Jo,så blir det ju ibland. Ibland kan man vara med och ibland missar man. Vissa saker är bara så trist!

Du Bea,kan du maila mig på lunar både användra namn o lösen. För jag kommer inte in på din blogg. Eller på min mail bezona03@hotmail.comKramis

2008-09-28 @ 22:17:09
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Bahlool

grattis :P

2008-09-29 @ 20:34:53
Postat av: Nora

Grattis :D

2008-09-30 @ 02:20:03
URL: http://norasguide.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0