Lala lala.....det e fredag....

Ja,så var det fredag då. Har varit en veckan med ännu massa ups and downs ang skolan. Ja,men nu tror jag att jag är på rätt köl. Har skickat in 2 uppdrag. Fick G  på geografin och VG på religonen. Religon läraren skrev att jag hade intilligenta svar. Det var nog den bästa komplimangen jag fått på länge=)

Så Nour fyllde år i Onsdags. Det var en jätte mysig dag! Hon blev glad för sina paket. Hon fick kläder och en sparkcykel av oss. Hon är så himla glad för sin sparkcykel. Roligt när man har träffat rätt. Imorgon så ska vi ha kalas här för kompisarna. Ulle har varit här idag och hjälpt mig eller ja...HON bakade kanel bullar och JAG rullade negerbullar. Så var arbetsfördelningen. Det var nog en jätte bra fördelning för annars hade det nog inte blivit några kanel bullar...hihih Så jag gjorde ju inte så mycket då ju;) Men men..... Det ska bli kul imorron oxå,när alla samlas och träffas.

Pratade med Csn,dom sa att dom har svar till mig i början av nästa vecka. Hoppas det!!

Nu e Khalid ute med barnen en tur och Saad lagar mat. Det luktar gott och jag börjar att bli riktigt hungrig. Ska bli gott med kvällsmat,minsann=) Jag ska passa på att vila,när man e lite ensam här hemma utan barn...skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0