Update

Ja,idag får jag väl tacka för en trevlig för och eftermiddag Jessica,Sussie o Tina=) Ibland behöver man bara sitta o snacka lite o det gjorde vi idag...hehhe.

Jag kom hem och i raket fart gjorde jag skolarbete. Känner mig nöjd att jag gjort lite idag i alla fall. Imorgon blir det resten och sen ska jag börja lite på religonen. Det är planen i alla fall. Sen har jag tänkt att gå på Eid fest på Gläntan imorgon,men jag vet ej om det blir av. Får se hur mycket jag hinner med skolarbeten först. Skolan är ju liksom viktigast....på nåt sett.

Nu har Khalid tagit med sig barnen,ja utom Jinan,till affären och handlar. Skönt att det blir gjort och skönt att jag slapp. Ibland är det bara såå trist att gå o handla.Samma,samma varje dag. Sen blir dte kvällsmat och läggning. Hoppas att barnen sover bättre inatt än vad dom gjorde denna natten. Ja,Nonno låg vaken mellan 2-6 på natten,ingen höjdare......Hm,sånt blir det ibland.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja tack själv.Det var faktiskt trevligt, mer än jag hade kunnat trott:P:P:P

Jo eh, jaha du kanske måste skaffa pinkoden på bibblo? Jag minns inte vad han sa riktigt, jag skaffade ju mitt på bibblo, sorry ifall det är så att du INTE kan fixa det på nätet.... jag ska kolla lite...återkommer

2008-10-07 @ 16:45:47
Postat av: Susanne

Åh nej, jag kollade på hemsidan och där står det:

"Kontakta biblioteket om du vill låna om dina böcker eller skaffa en PIN-kod"

Sorry:S

2008-10-07 @ 16:48:09
Postat av: umzacharia

Ok,då får jag väl ta mig till bibblan i vilket fall....hahha katastrof ju;) Så bra att du hade trevligt. Jag pratade väl inte sönder er...era stackare.....;)

2008-10-07 @ 17:00:36
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ah nej, jag hade ju öronproppar, märkte du inte det?

hahahahha

nej då det var bara trevligt, det är så tyst hemma hos mig ju, så trevligt med omväxling;)

hoppas barnen somnat och sover hela natten:D

2008-10-07 @ 22:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0