Update

Idag ska jag ha betygsamtal på geografin. Ja och jag behöver plugga,men istället dricker jag kaffe och bloggar...mm,bra val det där (not). Vissa delar av geo:n har varit intressant,som migration,bosättningar industri osv. Det som är trist är vulkaner,jordarter,bergarter.....regn väder o vind...bläää. Skönt att det kommer att vara över idag. Hoppas på ett G. Sen behöver jag inte bry mig mer.
Sen ska jag börja med samhälle B. Det verkar intressant. Litemer politik osv. Sånt som jag gillar=) Alltså jag har hört flera gånger att jag borde bli politiker...men palla liksom.....hahahh

Snart så blir vi fler i familjen. Saads fru har precis varit i Iran och gjort sin intervju på svenska ambasaden. Alltså ,så jobbigt att behöva åka till ett annat land för att göra en intervju ,som tog 20 minuter. Känns lite meningslöst,men ett måste. Så nu får hon  och barnen förmodligen sina uppehålls tillstånd om en4 veckor eller nåt. Hoppas bara att Saad har fått lägenhet tills dess....... Det är ju inte det. Dom kan ju bo här ett tag liksom,men det är ju inte det ultimata lösningen direkt. Ja,ja,han har ju satt upp sig i kö på lägenhet,får se när det kommer nåt förslag.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Lycka Till Idag =)

2008-10-28 @ 10:40:38
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: Susanne

Hoppas det gick bra på betygssamtalet:)

Samhällskunskap B, ja den har jag också läst, väldigt intressant. Om du inte redan läst denna kurs så rekommenderar jag starkt Rättskunskap:)

Önskar dig en trevlig kväll och hoppas det ordnar sig med familj o boende. Jag såg en av dina svågrar på City idag. Eller ja, jag tror INTE det var din man, men man vet ju aldrig hahaha.

2008-10-28 @ 20:18:14
Postat av: umzacharia

hahha,jag har bara en svåger här nu;) och både mannen och han var på citygross....så det var väl nån av dom i alla fall,du såg;)Faktist så har jag tänkt lite på rättskunskap,verkar intressant.

2008-10-29 @ 06:30:36
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jasså bara en, ja det är inte lätt att hålla ordning på allt folk:P

Jo men det var nog din svåger, för det liknade din man men ändå inte, ja du fattar nog vad jag menar hehe

Rättskunskap, ja det är vääääldigt intressant. Man studerar hur lagar och regler fungerar i vårt samhälle, tex runt bostad:hyra eller köpa, lagar runt brotts mål, hur dem olika brotten skiljer sig och rubriceras, och olika påföljder etc. jag tycker att ALLA människor i ett samhälle ska gå denna kursen för att iallafall ha "lite kött på benen"...

2008-10-29 @ 12:54:03
Postat av: umzacharia

Hahha,ja det är inte lätt alltid. Min andra svåger åkte tillbaka till Irak i januari...eller var det februari.... Han orkade inte vänta längre. Sånt är livet.

Ja,får se om det blir den kursen eller nåt annat. Har inte bestämt mig än.

2008-10-29 @ 13:45:28
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Aha, ja det har jag missat hehe

Nej, det kan vara jobbigt att vänta:S

2008-10-29 @ 18:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0