Sunday

Familjen vaknade,vi åt frukost. Männen gav sig iväg på var sitt håll. Jag har badat barnen och fixat dom. Sen åkte vi och handlade på City gross. Emellanåt så tror jag att jag bor på City gross. Bläää,vad det e tråkigt att handla. Jag tycker ändå att vi är duktiga på att storhandla och skriva ner vad vi behöver,men en familj på 7 personer behöver mycket. Vi behöver alltid nåt,känns det som. Jag borde få bonus poäng,på hur ofta jag är på Citygross;)

Zache har kommit hem nu. Alltså det är tur att jag sms:ar Linda för dom är ju knäppa. Jag sms:a o frågade när dom lämnar Zache. Då skrev hon att dom e på väg o han e hos dig om halvtimme. Tänk nu om vi inte varit hemma. Om vi varit på Väla eller nån annastans. Stackars barn o ha en sån mamma.......Tur att jag sms:a o fick reda på att dom var på väg,så att vi var hemma ju. Alltså hon tänker med r*ven (förlåt mitt ordval,men så e det).

Snart så ska vi till Ulle. Zainab kommer och hon ska klippa oss. Det ska bli skönt att tjejerna ska bli klippta,för det behövs verkligen.

Fick tillbaka religon uppdraget o det var godkänt. Nu ska jag bara ha betygsamtal nån gång nästa vecka,sen e det klart. Känns skönt!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Här är en till som nästan bor på City Gross, och framförallt VÄLA, hahahaha

Lycka till med betygsdialogen(-erna?)

Ha en fortsatt trevlig söndag

2008-10-12 @ 17:50:07
Postat av: umzacharia

KOnstigt att jag inte brukar träffa på dig där då;) hahha

2008-10-13 @ 07:23:34
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Haha vi gjorde ju det för några ggr sen. så 1 gång var vi iallafall där samtidigt hehe

2008-10-13 @ 15:32:02
Postat av: Susanne

Ja på väla alltså, aldrig på City Gross, konstigt....:P

2008-10-13 @ 15:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0