Onsdag...tiden..

Jag förundras alltid över hur fort tiden har gått ,när det blir en ny månad. Nu är det oktober. Jinan blir 1 år om 2 månader. Det har gått fort minsann......

Idag har jag skickat iväg ett uppdrag på Geo. Hm..det går sådär.... Inte mitt mest intressanta ämne,men det går ju;) Jag blir glad bara jag får Godkänt. Så inga större ambitioner inte.

Vi har stopp i avloppet i badrummet. Väntar på att Sydspol ska komma,men jag undrar när dom tänkt dyka upp. Längesen jag ringde. Inte så kul at få hem tjejerna till det. När Khalid duschade idag,så rann vattnet ut i hallen,så det ser ut som kaos här. Trist när det blir så.

Jag var duktig i helgen och röjde i vår källare. Alla barnvagnar skänktes bort och baby sängen och sitter. Känns skönt att bli av med grejorna och känns bra att någon annan kan få användning för det. Sen hade vi 4 sopsäckar!!! fyllda med fleece tröjor. Alldeles nya.....som jag inte vet vad min man hade tänkt att göra med. Dom har varit i källaren i 5 år,tror jag. Jag lämnade dom i alla fall till myrorna, och hoppas någon annan kan ha användning för typ 200 fleecesar.
Ska fixa mer i källaren idag om jag hinner och har tid. Det som finns kvar och är användbart,ska Saad få när han flyttar till egen lägenhet.

Kommentarer
Postat av: Susanne

200 fleecisar hahahahaha, det var några styckna:P

hoppas sydspol fixade avloppet idag..jobbigt med stopp ju

2008-10-01 @ 17:00:46
Postat av: Rawie

Jag har också grejer för saad om han vill ha det ;)

2008-10-01 @ 17:41:10
Postat av: Nora

Eid mubarak !!

2008-10-01 @ 19:16:08
URL: http://norasguide.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Hej godis! tror du på evig kärlek? kika i min blogg och skriv just din åsikt, vore jätte snällt! dessutom kommer ditt namn finnas med i inlägget senare ikväll! tack, puss :)

2008-10-01 @ 19:23:04
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Rawie: Tack för omtanken. Han blir nog glad för det han får. Fast han har redan samlat på sig en del och det är ju bra=) Hoppas att vi ses snart igen,förresten. Blir allt för sällan nu,tycker jag. Kram!!

2008-10-02 @ 20:32:58
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0