Lördag morron,hos oss

Nu har mina prinsessor vaknat. Eller ja,som stora i alla fall. Jinan sover fortfarande. Det har varit lite kaos här i veckan med sovningen. Eller,ja jag vet egentligen inte. Men jag har då inte sovit så mycket för barnen har vaknat om vartannat och hostat,vill ha vatten osv. Sen har Jinan varit väldigt gnällig över sin förskylning,men det kan man ju förstå. I alla fall,så har alla sovit gott inatt. Jag gick o la mig halv tio igår,för jag var bara tvungen att sova ju;) Men då är det bättre att lägga sig tidigt.

Idag har jag lovat tjejerna pannkakor. Tyvärr så är dom så dåliga på att äta frukost,så jag får ju göra nått sånt som pannkakor till frukost/lunch. Nonno satt nyss o sa att hon ville ta bilen till dagis(för hon är trött). Jag,sa att det är inget dagis. Då tyckte hon att vi kunnde ta hit kompisarna istället...hehhe. Ja,hon älskar att leka och hon är omtyckt bland sina vänner,det är skoj. Vi får väl se om det är någon som vill komma hit=) Adiane är blöjfri nu!! Känns så skönt och inte kissar hon på sig heller,eller väldigt sällan. Har hänt typ 2ggr,sen hon la av sig blöjan,så det tycker jag är super bra. Slipper kånka kläder hem o till dagis hela tiden.

Idag måste jag kolla ut några fina fot på barnen. Min syster hon broderar ju tavlor. Så jag ska välja ut 4 fint foto på alla 4 barnenoch sen scannar hon in dom in åt program och får ut ett broderings mönster. Dom tavlorna blir så fina=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0