Fsk

Alltså i fredags upptäckte jag att inte skulle få några pengar av försäkringskassa. Jag ringde dom och det visar sig att jag har ju inte begärt några dagar. Så samtidigt som det är mitt fel,så är det ju deras fel ,som inte har skickat ut en ny lapp när min period var slut. Det är ju därför jag inte reagerade förrens pengarna inte kom.
Jaja,pratade med nån tant,som sa att hon skulle skicka en lapp och den skulle komma ibörjan på denna veckan. Onsdag igår och den hade fortfarande inte kommit. Så jag ringde igen. Då säger en annan tant att det kan ta upp till 7 dagar innan lappen kommer. Blääää .... Alltså innan lappen kommer,innan jag skickat iväg den,innan dom får den ,stämplar den och trycker på lilla knappen och skickar mina pengar,3 bankdagar osv. Det kommer ju minst att ta 2 veckor innan pengarna kommer och jag har räkningar att betala....jättekul!! Barn att försörja......jättekul!!

Jag frågade om man inte kunde åka till ett fsk-kontor. Där kan dom väl trycka ut lappen till mig,jag fyller i den och dom stämplar och fixar direkt....men så kunnde man ej göra sa hon.

J*vla skit försäkringskassan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0