Fredag....nervös...betyg....

Hm..idag då....

Sitter här och har intagit min plats framför dator. Min älskade dator,som jag kommer att sakna mest av allt när jag börjar jobba....hahhaha. Ja,jag kommer sakna barnen oxå,men datorn mest ;)
Har precis druckit kaffe och ätit resterna från pannkakorna igår. Ja,onyttigt jag vet,men mums så gott!!

Idag ska jag plugga sista på religonen och försöka få iväg ett uppdrag på Geografin. Sen ska jag iväg på betygsamtal kl.13 på skolan. Därefter ska jag hämta tjejerna och sen åka hem till Ulrika. Hennes Wilma fyllde 10 år igår och vi vill ju oxå gratulera henne =)

Imorgon så ska jag ta tjejerna med mig till klädmarknad i Lerberget. Där är det byte och sälj av begagnade kläder. Jag måste ju bara få tag på ett berg av jeans till Nonno,för det är det enda hon vill använda. Men just nu tycker jag inte att det är kul och lägga 250kr på jeans till henne. Så det får bli begagnat. Det är minsann lika bra det.
Sen på kvällen ska tjej gänget hem till Ulle,som har fyllt år......gammal och skralig e hon nu...hahha. Det ska bli skönt att gå helt själv......hoppas jag i alla fall. För Khalid har sagt att han tar Jenneh oxå,hoppas att det löftet håller i  sig;)

Kommentarer
Postat av: Linda

jag har köpt begagnade kläder till min bebis. Neutrala sådana eftersom vi inte vet vad det är som kommer att titta ut om några veckor!

2008-10-17 @ 11:07:09
URL: http://krabba.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Haha Tack för den!! ;)

2008-10-17 @ 11:20:03
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: umzacharia

Ja,jag kan tycka att begagnade kläder är lika bra som annat. Barnen har bara dom en kort tid ändå ju=)

2008-10-17 @ 11:22:17
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0