Tisdag!

Det är så härligt att bo i Höganäshems lägenheter......hahah. Det regnar in och ingen som gör nånting åt det. När det regnar så som det gör idag,så regnar det in i vårt gavel fönster. Det har det gjort nu i några år och jag har bett dom fixa det. Men det enda som hände var att en snickare kom hit,tittade, och sa att han skulle komma en dag när det regnade ,så han kunnde se vad som var problemet. Ja,du det har regnat många ggr och jag har inte sett skymten av honom....... Mitt parketgolv är helt förstört och sprucket pga detta. För vi har ju inte varit hemma alla ggr det regnar....och då är det lilla översvämmningen här.

Läste i HD idag om dagiset som hade bestraffat barnen med att dom inte fick mellanmål. Det är hemskt,jag hatar sånt!! Men tyvärr är det inte enda stället som sådant förekommer. Jag har sett det,med egna ögon och jag tror inte att chefen för stället reagerade nämnbart. Det ska vara tryggt att lämna sina barn. Jag känner mig till 100% trygg på mina barns dagis,det är skönt!

Har skickat iväg mitt sista uppdrag på samhälle B. Hoppas att det blir godkänt och att betygsdialogen kan komma att bli så fort som möjligt. Jag vill bara bli klar!!!

Hoppas att det slutar regnar snart...för jag har ingen bil....och jag är inte såå road av att hämta barnen i regnet.......

Kommentarer
Postat av: Anonym

skönt att någon är trygg med att lämna sina barn på dagis!

2008-11-19 @ 14:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0