Översikt på livet

Ibland skulle jag bara vilja flytta hemmifrån....... som inatt när alla 3 barnen är vakna och skriker och skriker. Men det går ju liksom inte att "säga upp" sig som mamma. Det vill jag ju inte heller...men jag vill att dom sk asova,så att jag får sova,så att alla är pigga o glada sen. Ja,ja min tid kommer väl,som sagt...om en sisådär 10 år;) Jag ser väldigt mycket fram emot det=)

Fick tillbaka mitt uppdrag,jag fick VG. Är nöjd för nu har jag fått VG på alla tre uppdragen o bara ett kvar. Så jag borde ju få G på hela kursen i alla fall. Jag är nöjd med G,behövs inte mer,inte för mig.

Hittade inga lucia kläder här hemma. Jag har letat överallt....dom kan ju inte bara försvinna. Där fanns lucia krona och allt i den påsen......Jaja,tog flickorna med mig till City Gross och dom valde varsinn pepparkaks klänning,så dom är nöjda i alla fall=)

Det har pratats om och bloggats om och haft debatt program om just Tv programmet Halal-Tv. Jaja...mycket snack för liten verkstad. Programmet är väl bra för att svt vill få in muslimska beslöjade kvinnor i tv rutan. Fast själva innehållet ger inte mig så mycket.....lite...lalal..blaha blaha program. Men det är kanske just det som är meningen att det bara ska vara lite lull lull och det är väl ok. Men att sen hålla ett debatt program huvida man ska skaka hand med motsatta könet eller inte....tycker jag är löjligt. Man får väl göra som man vill,alla tycker vi olika saker eller. Inte går jag o trycker kött i munnen på en vegeterian,bara för att jag tycker att man ska äta kött. Jag är muslim,jag tar i hand. Jag kan absolut inte tänka mig nånting annat. Där för mig är kulturen mer inpräntad än religonen. Skaka hand för mig,handlar om hyfs och jag gör det. Men jag gör inte det med en muslimsk man,för hans skull,för hans respekt. För jag vet att han inte är van vid att kvinnor tar i hand. Så alla är vi olika,med olika seder och bruk. Kan man bara inte respektera det?? Borde egentligen vara den lättaste saken i världen.
Men om man nu ska kritisera program ledarna,som inte skakade hand.....som ska vara så stränga i islam(som jag ser det),är det ok att säga "shit" och "fan" för........det förstår jag inte??!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Mina tjejer har inte heller sovit mycket i natt.. Och gissa vad..Det är fullmåne..

2008-11-13 @ 17:56:17
Postat av: umzacharia

Jo,jag vet.....men det känns som dom har tjorvat sig dom sista 2 veckorna. Fast inatt tog priset från alla nätter. Fullmåne nu inatt med....fasar för hur det ska bli....Jag är trött gäsp

2008-11-13 @ 20:50:28
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Bahlool

roliga var också att hon kunde ta i hunden och leka med den mm :P2008-11-14 @ 00:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0