Onsdag morron...=)

Inatt har jag fått sova!!
Jag gick o la mig efter Desperat Housewifes och sov till kl6 imorse. Det är ju GULD=) Barnen sover fortfarande,så jag har hunnit o klä mig,äta frukost och läsa tidningen,plocka undan disken och vika tvätt.....hahah. Ja,vi mammor kan vara effektiva=) Nu sitter jag här o ska kolla lite grejer.

När jag har lämnat tjejerna idag,så ska jag se om jag hittar lucia-kläderna. Tjejerna pratar jätte mycket om det.Men den ena dan vill dom vara nåt o andra dagen nåt annat......och jag vill inte köpa kläderna ionödan. Hemma har jag en tomte klänning och ett lucia-linne. Får se om jag hittar det,först och främst och sen får vi se vad som passar och/eller  om vi ska köpa nytt. Hm...vilka problem man har då.....

Sen måste jag bli klar med uppdraget idag oxå,har jag tänkt. Får se hur mycket Jinan har tänkt sova,det hänger mycket på det.Det är jätte svårt att plugga nu när hon är större och vaken. Hon kräver ju lite mer och sen så är hon och drar i tangentbordet hela tiden,vilket inte är så kul. Just nu är hon lite gnällig. Upptäckte att det  är en ny tand på G,så kanske det som gör ont. Annars så har hon kommit med nya trix(trix som nonno o adiane säger). Hon kan nu resa sig själv. Helt själv,utan att hålla sig i nånting. Hon kom på det för 2 dagar sen och sen dess övar hon med balansen jättemycket. Så snart kommer nog första steget. Det är så härligt att se hennes utveckling=)

Khalid var ju på utredning igår. Läkaren bedömde hans arbetsförmåga till 25%. Hm.....om dom nu kanske hade kunnat ge honom rätt operationer från början och inte bara låtit honom vara sjukskriven så hade han inte behövt vara sjukskriven i över 4 år. Alltså detta landet är sanslöst. Dom vill att alla ska vara friska och ha arbetsförmåga...men dom kan inte göra sjuka människor som kan bli friska med rätt behandling,friska..... En ding ding värld!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0