Måndag morron!

Sitter här o grejar lite som vanligt. Jag har fått tillbaka mitt uppdrag och jag fick Godkänt! Det känns bra=) Så tänkte jag att jag skulle börja med det andra uppdraget,men som vanligt så finns det nåt tekniskt som strular.....ahhah.... Maila med skolan o dom skulle fixa det,men jag kunnde ej skicka in uppdraget förrens imorron. Det e lungt. Jag har suttit och läst i boken o studieguiden och skrivit ner det viktigaste ändå. Det blev en hel del,men det var faktist intressant. Ekonomisk politik...faktist kul,även om det kanske inte låter så. Allt är i alla fall bättre än Geografi...hihi...

Eventuellt så skulle jag o Tina åka in till Hbg idag. Men hon hade nån gubbe hos sig som skulle installera nåt. Hon visste ej när han var färdig.......Ja,det får bli snart om vi ska hinna,annars så får vi ta det imorron. Jag hämtar ju mina tjejer kl15. Sen ska jag var med på nåt informations möte/föräldramöte på dagis. Ska även försöka få tag på fröken till Jinan. För jag vill ha tiderna för inskolning. Ja,jag vet att jag är ute tidigt med det. Men jag behöver veta i och med att jag ska lägga upp skolarbetet oxå under den tiden.

Tomt på min msn lista. Ingen som är inloggad och ingen att chatta med....buhu.....

Kolla på kanal 2 kl.20.00 (tror jag det var) eller 20.30. Ett program som heter Halal-tv. Ska bli spännande och se vad det är för nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0