Lördag morron

Ja,här sitter man då som vanligt ;)
Adiane kom till mig vid sex tiden,men jag fick henne att somna om. Sen vakna Nour....o henne får man inte att somna om. Så hon kollar på barnprogram o jag sitter här vid datorn. Har beställt böcker till fröknarna på dagis. Tänkte att dom ska få varsin bok och choklad i jul present. Lagom pris och lagom trevligt =)

Ja,så var det,då det här med schemat på mitt jobb. Som ni vet som känner mig,så klarar jag inte orättvisor. Jag är så starkt emot det,att det nog präglar hela min livs filosofi.
Schemat som min chef hade skrivit,var så orättvisst för mig och U. Men för M var det hur bra som helst,för hon hade inte fått en enda ändring. Så jag ringde min chef i torsdags och pratade med henne. Vet ej hur mycket hon fattade...för hon pratade bara om ekonomi och uppsägningar osv..... Vilket inte är mitt problem,för jag är inte sist in på det stället. I alla fall,så satte jag mig ner och skrev ett livärdigt schema för alla. Där alla får öppningar och stägningar. Alla får nån sov morgon och alla får nån tidigt eftermiddag att gå hem. Tänkte att jag ska inte bara komma med kritik,utan vara konstruktiv oxå,och faktist komma med en lösning.
Sagt och gjort ,så åkte jag till jobbet igår,med min lösning. Alltså jag menar inte att vi måste jobba,så som jag gjort schema,men jag tycker att det ska vara rättvisst. Men hon blev nog bara mer upprörd och började att prata mer ekonomi och att det går såå dåligt för henne. Alltså jag kunnde ej hålla mig. Jag höjde rösten,jag blev arg och jag grät!! Jag sa till henne att säga upp dom 2 vikarierna som är där,om det nu går så dåligt.......så kanske hon själv skulle börja jobba istället......så kanske det inte hade gått så dåligt. Jag menar,vad har jag med det att göra?! Om det ska bli uppsägningar,så kan hon meddela mig det dan det sker,inte hota mig med det innan.
Medans jag visade chefen schemat jag gjort,så nämde jag M:s namn flera ggr och tiderna osv. Tror ni att M ens gick fram och tittade,brydde sig överhuvud taget....... Nä,för hon vet väl att hon får igen som hon vill,som alltid.
Jag är inte intresserad av att börja jobba 12.30,om dagarna,för att M inte vill ändra på sitt schema. Tror inte att det är så lätt att lämna Jinan på dagis kl.12....för då sover hon middag. Alltså vem vill jobba 12.30-17.30.....??? Inte när det går att lösa på nåt annat vis.

Jag är så beviken och arg!! Jag vill ha ett annat jobb,så har ni nåt på lut,så hör av er.......


Så vad ska man göra idag då?? Jag vill hitta på nåt,men jag vet inte vad??
Ide torka......;)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag tyckte det var en jättebra ide, att göra något konstruktivt och inte bara klaga. Synd bara att din chef inte uppskattade det:S Det är bara att beklaga.

Hoppas det blir bättre eller att du hittar ett annat jobb.

2008-12-01 @ 02:26:34
Postat av: umzacharia

Tack för din omtanke=)

2008-12-01 @ 08:58:07
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0