Dagen efter

Igår var en bra dag. Ja,den började med det nästan vanliga helg kaoset...... Tyvärr så är det svårt att ha 3 små barn. Men jag älskar dom av hela mitt hjärta,men ibland så känns det som jag kan ju inte dela mig på alla. Sen behöver Zache mig oxå. Han kan ju uttrycka sig,så han blir man ju nästan mest besviken på sig själv att man inte kan tillfredställa. Han kan säga typ "varför får aldrig jag sitta bredvid dig"??. Det finns ju alltid nån av tjejerna vid min sida,så han hinner tyvärr inte få sitt.
I alla fall,så blev det en kaos-tårta,som jag kallar det. Men det smakade ju bra,det är det viktigaste. Jag gjorde även taco med kött och kyckling,smarrigt. Nour och Adiane blev avlämnade i ornakärr hos min pappa,vilket dom hade längtat efter. Dom packade sin väskor tidigt igår o bara gick o väntade på att få åka iväg. Nonno sa att hon skulle sova hos morfar i en hel vecka...men det tyckte jag var lite mycket...;) På kvällen kom Tina,Ulle,Rawie och lilla Jasmin. Vi åt gott och fick oss några goda skratt. Det är ju tur att youtube finns.....=)

Men det bästa igår var nog att Jinan tog sina första steg,bevittnade av mig,Zache,Tina och Ulle. Så kul!! Kan du slå det Mea??? hahhah Det är ju så att Jinan och Mea (mammorna egentligen) har ju en tävling om vem som är först med vad......hahah LOL Tänk det skiljer bara 6 veckor mellan dom,men det skiljer sig så på vad dom kan. Mea har gått så tidigt, ja om hon håller i sig alltså,men ändå. Hon sprang nog nästa hem från BB....hahha Sen var hon tidig med att kravla/krypa. Medans Jinan mer har varit en social person,som gärna fikar och sitter med;) Det är underbart med barn och deras utveckling . Khalid var lite besviken för att han inte hade varit henna och sett henne,men sånt är livet.....hehe.

Idag ska jag bara ta det lungt. Var uppe rätt tidigt idag ändå,men skönt att bara få vara själv. Nu har Jinan vaknat och blivit påklädd. Jag ska strax ta tvätten o sen duscha. Ska nog åka till Ornakärr vid lunch tid nån gång. Hoppas att tjejerna har haft det bra,men det tror jag nog. Nonno hon ville bygga nåt,med hammare och spik,sa hon. Hoppas dom har gjort lite sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0