Update i maj

Har egentligen mycket att skriva om...men har inte orkat att blogga. Min Jenneh har fått öroninflammation,min stackare. Men nu har hon fått medicin och är väl på bättringsvägen.
Nour har kommit på att hon inte ska ha blöja på natten. Tyvärr är hon inte redo,för hon bara kissar på sig hela tiden. Så får väl sätta på henne blöja på natten igen....
Adiane kom på att hon ville bli blöjfri och hade ett stort ögonblick när hon sprang på toaletten och skötte både det ena och andra. Men sen så var nog inte trosorna och nyhetens behag så roligt längre. Så på med en blöja på henne igen;) Jaja,känner inte direkt nån panik.Vi har hela sommaren framför oss,som vi kan toa-träna.
Linda messa mig igår att Zache hade nån ny tjej,som bodde där vid Linda. Jaja,vad ska man säga om denna casanova till pojk. Han liknar sin pappa sååå...hehheh. På gott och ont!! Han bry sig knappt om kompisarna här på gården längre. Det enda dom killarna gör är bråkar med varandra eller typ leker krig. Zache han lägger tid på att fixa sig,klä sig och hänga med Miranda,hans stora kärlek som bor här. Men nu har han tydligen en ny då,där hos Linda. Hur ska det bli??...hahha..

Min syster kommer ner till nationaldagen. Jibbi!! Hoppas nu att det blir av och att hon kommer. Hon har inte ens sett jenneh........Ska bli skoj och bara få umgås med henne. Sen ska vi ju åka upp till henne på sommar lovet.

Fest i Höganäs på lördag med massor av invigningar. Jag ska ut en sväng med tjejerna och kolla läget i alla fall. Sen på kvällen är det tjej träff hos Tina. Barnfritt,så skönt!!! Behöver jag så mycket känner jag....Ja,eller Jenneh får ju följa med,men ändå. Dom där tjej träffarna är så viktiga,tycker jag =)

Alltså vad skulle dom säga om det dök upp en tjej i slöja på Idol audition?? Man blir ju sugen...hehhe

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Melvin kom också på själv att han inte skulle ha blöja på natten. Han hörde mig och en kompis prata om hur hon gjorde med sin son när han blev blöjfri,och han berättade sen för sin mormor att han skulle göra samma som Oskar *skratt*..Barn hör då allt..Nå,iaf. Vi gick och pottade honom innan vi la oss för kvällen..Han vaknade inte av det ens. Han la sig att sova vid kl 19,och vi pottade honom sovandes vid 23 tiden ungefär och då höll han sig sen resten av natten,bara att man skyndade med pottan på morgonen..Så höll vi på ungefär en månad och sen lärde han sig själv.. Bara ett tips ifall hon fortsätter vilja sova utan blöja *ler*

2008-05-23 @ 15:21:39
Postat av: umzacharia

Jo,så gjorde vi med Zacharia oxå.Men tyvärr funkar det inte på Nonno. När vi har haft henne på toan,så vill hon bara sova hos sin mamma sen......Så då är hon tillbaka i vår säng och det orkar jag inte...hehhe. Nä,jag tänker vänta tills hennes blöja är torr på morronen,då vet jag att hon kan hålla sig.

2008-05-23 @ 20:27:58
URL: http://umzacharia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0