Mitti veckan,onsdag

Alltså jag är glad.Vädret är fint. Var på familia igår,köpte presenter till zache och fick 2 nya sandaler till mig. So far,allting bra.
Men sen så förstörde Linda hela min dag. Ja,och jag är än idag sur......kommer nog att vara det länge.....

Zache bor hos oss,vi har alltid haft hans kalas osv. Men detta året så har Linda sagt att hon skulle ha hans barnkalas. Det är ju bara att tacka o ta emot,att hon fixar. Vi har frågat om hon behöver hjälp,men nej det behövde hon inte.
Så igår messade jag henne,vilken dag kalaset skulle bli,men hon hade då inte fixat nåt. Han fyller år om 2 veckor.....  Sen så sa hon att hon hade ringt bus fabriken och ville ha det där,men hon ville att vi skulle betala....hm,nä tror inte det. Sen har det varit tjafs om hans present för han behöver en ny cykel. Men vi har inte råd med en ny,inte ens om vi delar på det med Linda,så vi har köpt en begagnad. men det var inte bra nog för Linda. Så hon ville att vi skulle köpa en ny för 1400kr och sen ha kalas på busfabriken för 1400kr. alltså,jag kanske låter snål,men vilket 10 åring får saker för 2800kr??? Ja,inte här i alla fall. Vi har 4 barn....hon har 2.... Kanske det är skillnad.
Det är inte det,men vi har gärna hans kalas här hemma. Det sa jag till henne. Så sista messet jag fick av henne,stod det att "bäst att vi hade kalaset här hemma,smidigast för alla parter". Ja,smidigast för henne,för då slipper ju hon ordna. Så nu måste vi fixa,bjuda och köpa hem grejer för ett kalas som ska vara inom 2 veckor. Detta hade jag velat veta för ett tag sen.

Jag är så jävla fed up med denna situationen!!!!! Allt hade varit mycket lättare om Linda inte fanns. Då hade det inte varit så mycket tjafs. Då hade vi fixat,så som vi vill och stackars barnet hade fått sitt kalas......

Var på utveckling samtal för Nour. Allt bra! Hon var en poppis tjej som har lätt för lek och kompisar och alla fröknar. En lättsam tjej,det är hon min Nour. Love you!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0