För och nackdelar

Vi bor ju i lägenhet. Det finns både gott och ont med det. Vissa saker märker man av alltid,vissa bara när det blir sommar.
Bra med att bo i lägenhet är ju t.ex att om nåt går sönder,så ska inte jag ersätta och laga,utan hyres värden. Här där vi bor,har vi både nära till skola och dagis. Behöver inte gå på någon väg med bilar för att komma till skolan.Super bra,för barnen kan gå själva. Trevliga grannar,som kommer med mat och kakor är jätte trevligt=)  Barnen behöver bara gå ut på gården,så finns det alltid barn att leka med. Och då finns det ju alltid nån annan mamma som oxå är där,så man får sällskap.Man känner sig absolut inte anonym när man bor så här.För det finns alltid nån granne som har "koll" på en. Om bilen är hemma osv.
Nackdelarna är störiga grannar. Alltså jag tror att vi stör minst om inte mer. Vi är ju så många och många små barn.Men varför ska det vara så lyhört??? Alltså på kvällen när mina barn sover,så sitter jag nästan på helspänn. Är det mina eller grannens barn som gråter??? Ibland är det så svårt att urskilja. Sen är det inte heller speciellt kul när ungdomarna uppehåller sig i trappan på kvällarna,vrålar skriker busar och det låter som att dom är i min hall och gör det.
Men det värsta av allt,är ju alla dessa barn som är ute o leker nu sent på kvällarna. Det är så varmt inne,att jag vill ha fönsterna öppna. Men varför,varför måste dom just alltid leka "dunkgömme" utanför våra sovrum. Det är stört omöjligt att somna barnen. Det är inte det,dom får gärna leka,men lek ute på gården,INTE vid husen!!! En dag kommer jag få tuppjuck och vråla på dom. Då kommer jag att bli ihåg kommen som den galna tanten som bor där på andra våningen....hehhe....

Oj då,missförstå mig inte.Det blev visst en del klagan. Vi trivs här=) Men om nån har lust att skänka oss lite pengar,så kommer ju inte vi att tacka nej till att köpa ett hus;)

Jinan hon är duktig tjej och äter mycket gröt nu. Den ger jag henne på kvällen och hon vaknar inte lika mycket nu. Bara 2-3 ggr,istället för varje timme som innan. Sen har hon smakat på potatis och majs pure,som hon duktigt smaskar i sig. Det äår en njutning att mata henne,för hon kladdar nästan inte alls=) Jag ,ska väl inte säga för mycket nu,för då börjar hon väl att krångla,men just nu så går det bra i alla fall och det är jag tacksam för.
Som sagt hon är ju så stor och hon behöver nog sig ett riktigt skrovmål för att bli mätt...hehhe Kanske maten kan hjälpa henne med det=)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Salam
Lol roligt skrivet...
"Då kommer jag att bli ihåg kommen som den galna tanten som bor där på andra våningen"
hahaha
Mashallah, hoppas det går så smidigt med gröten och annan mat i framtiden också inshallah

2008-05-02 @ 00:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0