Ett test!

På barnakuten igår,träffade jag en sköterska med en gång. Hon var nog i min ålder(ung o fräsch då vill säga...hehehe) Hon började direkt fråga en massa.Har du konverterat till Islam helt o hållet?? Började fråga om mitt efternamn och Jinans namn...o en massa annat. Alltså trevligt att hon frågade,men jag blev helt ställd och glömde bort vissa saker jag ville och skulle frågat ang Jinan. Jag är ju inte ett vandrande utställnings objekt....fast det tycket nog hon.
Sen frågade hon "kan du hela Koranen"?
Nä,sa jag........
"Men har du inte fått göra nåt typ test för att bli godkänd",sa hon
Alltså jag ville bara skratta rakt ut.....vaddå godkänd,det är ju Allah som dömmer,men jag sa inget till henne.
Jag sa bara att det testet hade jag nog inte klarat ,för jag har ju inte läst hela Koranen...LOL

Islam är ju inte som Sveriges regering t.ex. Som vill ha test i svenska och samhälls kunskap,för att se om man blir godkänd som svensk medborgare.....Nä,i Islam är alla trogna välkommna=)

Kommentarer
Postat av: Bahlool

lol men kul med folk som är så intresserade :P

2008-03-26 @ 06:55:44
URL: http://bahlool.blogg.se
Postat av: umzacharia

Jo,fast det blev så oproffisionellt..... Hon bara frågade o frågade...att jag helt glömde bort att fråga vissa saker jag skulle gjort.Jag var ju faktist där för att mitt barn var sjukt.

2008-03-26 @ 19:58:14
Postat av: Bahlool

Frågan är vart ska gränsen gå? OM hon inte hade frågat så hade hon kanske inte lärt sig förstå Islam, och utan förståelse för Islam så har du bara ännu en i mängden som missförstår religionen och oss, dess anhängare..så du får boka ny tid för att fråga ut henne om barnet :P
DO THE DAWA!!

2008-03-29 @ 22:49:44
URL: http://bahlool.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0