Barnen

Jinan har nog varit inne i en tillväxt period,så som hon varit vaken på natten. Inatt har hon i alla fall sovit som vanligt,skönt är det. Men jag har fortfarande så ont,fast jag smöjer med purelan krämer. Pratade med bvc i frdags oxå,men tyckte inte att jag fick mycket tips där. Var och köpte NAN igår,men min lilla loppa,ville inte ta flaskan.Så jag fick fortsätta att lida mig igenom amningen....... Hon har börjat att "prata" massor.Hon tycker nog det är kul att höra sin egen röst,för när hon väl har börjat så slutar hon inte...hehhe
Adiane är ett sånt där stackars mellan barn som skriker för att få vår uppmärksanhet. "Jag skriker" går hon runt o säger...o ja det gör hon.Fast samtidigt har hon tonvis med kärlek som hon ger till oss. Hon är så kramig och pussig.Fast mest pussar,det får nog jag och Jinan. Men mysa o krama med,det gör hon med Khalid.
Nour hon har blivit så stor. Hon har börjat på gympa som hon säger.Fast egentligen är det kullagillets dans. Ja,så typ gammeldans.Fast när dom är så här små,så är det ringdans,med dans lekar. Passar henne utmärkt,för det är ju ungefär samma som dom har på dagis. Hon tycker att det är så skoj i alla fall.
Zacharia har sin första flickvän.Och jag hoppas att det är sista tills han gifter sig. Så mycket om och men med denna tjej.Men hon byter ju killar efter vädret eller nåt. Så Zache han har suttit och gråtit över henne.För att i nästa stund säger hon att dom är ihopa igen. Hon frågar i stup i ett om dom inte kan sova över.Vi har förklarat för Zache att vi inte gör så.Med kompisar ok,men inte med nån som han säger att han är kär i. Helst av allt såönskarjag att han inte hade nån tjej...men sånt är väl svårt att avvärja. Han är i mellanzonen,för att vara liten och ändå vet dom vad allt med kärlek innebär.Hm.....svårt det där.Men svaret är ju enkelt.Nour hade ju aldrig fått ha en kille sovandes över här när hon är 10 år,och då får inte Zache det heller. Här ska vi ha lika regler!!!

Kommentarer
Postat av: sarah

en kompis till migs föräldrar hade en grej som dom körde med och det var att hans flickvän fick sova över men inte i samma rum. nu var han ju iofs mkt äldre (över 18) men d e inte lätt d där lycka till! kram

2008-03-09 @ 11:44:36
URL: http://jigartala.blogg.se
Postat av: Beatrice (DenLyckosamma)

Tror nog det är ganska oskyldigt när man är 10 år... Men ja,när man inte behövt tänka över det själv så är det juh svårt att säga.. Jag fick iaf. ont i magen när Melvin ville sova över hos en tjej..hahaha..Och han är bara 3½ år ännu :-D Det var dessutom hon som hade frågat om han inte ville det..Hon är lika gammal som han..

2008-03-09 @ 17:54:52
Postat av: susanne

ville bara tipsa dig om att det finns nån sorts vätska som bvc sköterskan kan smörja på, det både bedövar lite och gör att det läker fortare. ifall du har ont och såriga bröst pga amningen. minns tyvärr inte vad det heter...:S det är lila till färgen iaf hehe. fråga bvc sköterskan

2008-03-09 @ 19:55:31
Postat av: umzacharia

Susanne: Tack för tipset=) Om det är lila vätska,är det inte då för svamp infektion?Kan man ju få på brösten och barnen i munnen.....men jag vet inte.Har bara hört talas om att bvc kan ge sån "salva".

2008-03-10 @ 06:16:39
Postat av: umzacharia

I Islam är det inte tillåtet med utomäktenskapliga förhållande.Där av vårt dilemma. Men nu är han ju dock bara 9 år,så jag kan väl fortfarande tycka att det är rätt så oskyldigt.Fast sen så undrar man ju hur oskyldigt det är,när dom vill sova över...??

2008-03-10 @ 06:18:52
Postat av: Susanne

Det kanske är för svamp också(?), men jag fick det för så mkt sår att jag inte kunde amma pga den otroliga smärtan.Jo endast BVC sköterskan som ger sån salva...

2008-03-10 @ 10:01:24
Postat av: Beatrice (DenLyckosamma)

Jo,jag förstod att det var pga religionen som ni inte vill det och respekterar det verkligen.. Men i 9-10 års åldern är man väll bara vänner?..Dom vet väll inget annat då..Eller är jag helt naiv?..haha..När jag var i den åldern hade då jag inte haft ngn aning om ngt annat..Kanske är annat nu i dagens samhälle..

2008-03-10 @ 22:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0