Tisdag


Igår så fick jag ett obehagligt telefon samtal. Eller ja....det började som ett vanligt samtal,men efter hand så förstod jag att personen som ringde,inte ville det som den egentligen ringde för. Sånt ogillar jag!! Lek inte med mig och tala inte i gåtor!! Saker o ting är rätt lätta att lista ut så småningom.......

Planen för idag: Jag har tid för Adiane på bvc, 2,5 års kontroll. Så jag tänkte först handla innan jag hämtar henne. Ska nämligen ha liten lunch bjudning här imorron.Men ska först bara höra så att alla kommer,så jag vet hur mycket jag ska handla. Efter bvc,så tillbaka till dagis,för att hämta Nonno. Sen tänkte jag att vi kanske ska åka ut till Lilla Gul. För mina barn bara tjatar o tjatar......så känns som jag ska göra dom viljes. Jag har ju lovat dom flera ggr att vi skulle åka dit,men antingen har vi varit sjuka eller så har bilen gått sönder. Men idag,så borde det gå i alla fall.

Jag vet att jag pratar om Jinans vikt rätt ofta (den stackaren) men idag satte jag på henne en kofta i st 80,som Adiane fick när hon fyllade 1 år. Den satt som korvaskinn på Jinan....;) Och hon är bara 6 månader idag,på pricken!!

Kommentarer
Postat av: Ulle

Hehe Stackars Genne Penne =) Hon e för söt! =) Ses imorgon! =) Kram

2008-06-17 @ 13:35:03
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: Willikins

ojoj, hoppas det inte var jag nu när jag jobbar som telefonförsäljare =P

2008-06-20 @ 20:07:44
URL: http://willikins.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Nope,inga teleförsäljare. Jag har NIX..hehhe

2008-06-22 @ 09:17:40
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0