Amma ,ammade,ammat färdigt??

När ska denna amning ta slut? Jag vill så inneligt gärna!

Gröt går bäst. Det tycker hon bäst om. Mat går sådär. Ibland äter hon ibland inte. Hennes favorit är shorba(stavas det så??) en  lins soppa med spaggetti i, i alla fall.  Men det kan man ju inte äta varje dag. Frukpure funkar ibland. Vällingen vill hon inte ta. Fast idag fick Khalid henne att dricka 60 ml välling och det är ju bra.

Förra natten ammade jag henne 7ggr!! Helst sanslöst ju. Jag har redan ammat om henne 2ggr,sen hon somnade för natten, nu ikväll. Hon är ju inte hungrig...bara en dålig vana... Hur bryter man den? Utan napp och helst utan skrik.....
Ja,det ni....den som lever får se.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas du kan avsluta ammningen snart. Själv vill jag givetvis amma några månader, men de flesta i min närhet är så negativa till det. Att jag inte kommer att lyckas osv, bara för att de inte har lyckats. De säger att jag ska köpa hem ersättning direkt....Shorbas lät gott!

2008-06-24 @ 11:02:18
URL: http://krabba.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Nej,det tycker inte jag att du ska.Amning är bra=) Det är ju så behändigt att ha maten klar i rätt temperatur bara att "plocka fram". Sen är detta ditt första barn,lättare att njuta av amningen då tror jag. Fast sen är det ju inte amning till varje pris. Om det inte funkar så är det ju bra att ersättning finns. Jag har aldrig gett mina ersättning. Ammade Nour och Adiane till 8 månader ungefär. Det kommer nog att bli detsamma med Jinan.

2008-06-24 @ 11:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0