Tror du på spöken??

Ibland så skulle man bara vilja flytta,bo nån annanstans,se nåt annat. Jag trivs här,men vi har faktist bott här i 7  år,så ibland känns det som vi skulle göra nåt annat. Men det får bli när barnen är stora,eller större i alla fall.
Jag har ju redan tjingat var jag o Khalid ska bo när vi blir pensionärer...hahha o i Khalids fall så närmare det sig ju med stormsteg *skojar*. Han är så nojjig med sin ålder,det är så kul o trimma honom för det.

Jag tror ju på spöken,som sagt. I vilken form o så vidare vet jag inte direkt,men jag tror på att det finns liv,väsen,änglar,andar(kalla det vad ni vill) runt omkring oss. 2 ggr har Kahlid fått höra av en "spågubbe" kan man kalla det,att vi borde flytta,det är inte bra för oss i denna lägenheten. Det visste vi från början. Det har ju hänt saker här,sen vi flyttade in. Alla handtag tappade skruvar o föll när vi flyttade in.  Steron slutade att fungera,fast bara när vi spela musik. KOran skivor kunde vi spela.Khalid blev väckt på nätterna av 2 kvinnor ,som drog han ut i hallen till speglen och ett barn kom o la sig i sängen hos honom. Ja,det finns otaliga saker om denna bostad. Någon går på toaletten och kissar,men spolar inte efter sig.Förmodligen det barnet som sover hos Khalid. Skåp öppnar sig och saker faller ut. När jag konverterade och började be,så stod alla garderobsdörrar och slog. Jaja,så är det i alla fall. Förra året så hade jag väl en period då jag var sstressad på lite dåligt humör osv. Stod o gjorde biffar en dag. Jag tar aldrig av mig min vigselring,inte ens när jag lagar mat. Men när maten var klar,så var ringen borta. Jag blev ju jätte lessen och letade i maten,soporna o så.Men hittade den inte. Konstaterade att den var borta!! Hittar ringen dagen efter bland Khalids underkläder.Jättemärkligt eftersom jag hade inte ens hållt på med tvätt eller nåt sånt. Det finns ingen normal förklaring till detta.

För 2 dagar sen,hade jag oxå en sån där dag,då jag tyckte att allt var fel. Var på dåligt humör,som alla fick smaka av,trots att det inte har med dom att göra. Så satt vi på kvällen i soffan. Jag hade Jinan i famnen och tar av henne kläderna,t-shirt strumpor och en tunika som jag lägger i hög på golvet. Ingen rör högen.Jag bara sitter där o tittar lite på tv,stora tjejerna var med Saad. Jag går o hämtar pyjamas till Jinan och ska lägga kläderna i tvätten. Då finns inte tunikan och INGEN har rört kläderna. Jag och Khalid har letat igenom hela lägenheten och den finns verkligen inte här och dom dumma spökena tog den mitt framför mina ögon. Dom visste att den betydde mycket,för att vi precis hade fått den i present och dom vill väl att jag lugnar ner mig eller nåt. Men jagblev faktist bara mer arg. För hur ska man skylla och skälla på ett spöke?? Ta fram Jennehs tunika och det nu!!! Men förmodligen dyker dn väl upp på nåt otippat ställe om nån dag,hoppas jag.

Idag ska vi bli klippta!! Vi har lurat Zainab till Höganäs,så det ska bli nice. Ulle ska göra fika och det är ju alltid gott!!!

Kommentarer
Postat av: jessica

ja vi vet ju vad som hände när ulle o jag vart hos er, händelsen i hallen...:-s

2008-07-03 @ 11:10:24
Postat av: umzacharia

Ja,just det,hade jag nästan glömt. Jag var i dina trakter häromkvällen. Tjejerna ville gå en promenad,så vi gick bara bort till gula o kollade läget. Men det såg igenbommat ut hemma hos dig och jag såg inte din bil hellet....Får ta en annan kväll o sitta på din gård,såg lugnt o trevligt ut.

2008-07-03 @ 11:33:20
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: jessica

jag vart hemma vid 5 tiden, frosta av frysen :-) jag har alltid nerrullat så låt dig ej luras av det hehe:-) det e rätt lugnt, nästan ingen som e ute på gården mer än ngr som spelar fotboll ibland.tradit att det inte finns mer än 2 gungor på gården!

2008-07-03 @ 11:44:50
Postat av: Bahlool

att tro på jinn är del av tron..måste vara jinn som tagit över ert hus ;)

2008-07-05 @ 00:37:02
URL: http://bahlool.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Förmodligen....vi hade en gubbe här,när vi nästan precis flyttat in,som gick runder o läste Koran verser osv. Hjälpte ett tag,men nu är det en massa andra grejer som händer i huset ju.

2008-07-06 @ 09:03:27
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0